loading...

неделя, 25 февруари 2018 г.

Утре в "Моят живот": Султан е наръгана в затвора по нареждане на Кенан и Хюлия, Ефсун и Зейнеп се обединяват, за да им отмъстят (26-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Докторът казва, че малко по-малко Нуран ще се оправи. Ефсун иска да я види и влиза при нея. 

Ефсун и Бахар се сдърпват и Атеш изхвърля Ефсун от имението.

Султан влиза в килията и две от затворничките вече са се наговорили да я тормозят. 

Премръзнал и мокър, Арда отива при Салих. 

Султан отива да тоалетната. Една от затворничките я последва и я наръгва с нож. Казва ѝ много поздрави от Кенан и любимата му. 

На сутринта Ефсун се събужда пред имението на пейката, където е спала. Обаждат ѝ се и ѝ казват, че Султан е била прободена. 

Ефсун отива в болницата и разговаря с леля си за случилото се с Нуран. Султан е добре. Зейнеп също идва и двете с Ефсун се прегръщат. Султан им казва кой я е наръгал и двете братовчедки се обединяват да повалят врага - Атахан. Заемат се с отмъщението. 

Нуран се събужда и слиза да закусва с Бахар и Атеш, но иска майка си. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!