loading...

неделя, 25 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур и Фатих отиват на вечеря под ръка пред очите на Ийт, Фатих признава чувствата си на Нур (26-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/ 

Айтюл носи закуска на Ийт. Използава момента, за да говори с него. Споменава, че е знаела кой е подлецът. Ийт е изненадан.

Иджлял се среща с Нур в едно кафене. Нур си признава, че от яд се е изпуснала за Фърат. Обяснява на Иджлял, че Ийт е нащрек. Постоянно ще я гони. Майката на Мерт настоява Нур да я прикрива. Момичето разбира, че отново ѝ разиграва театър. 

Ийт не вярва на леля си, че само е подозирала за любовта на братовчед му. Айтюл се оправдава, че не е имала доказателства за любовта на Фърат. Ийт обещава да говори с Иджлял. 

Иджлял споделя със съперницата си, че преди Ийт никога не я е ревнувал. Нур отговаря, че и двете знаят защо Ийт ревнува. Иджлял е със самочувствие, че за първи път бащата на дето й я ревнува, а тя изпитва удоволствие от това. Нур е много ядосана. Връща се вкъщи и едва не блъска Ийт с колата си. После му казва, че е направил много глупости, че Иджлял се е надула, защото той е позволил. Ийт отговаря, че ревнува Иджлял. Казва на Нур че нейните чувства не значат нищо.

Иджлял отива в ателието, разговаряйки с майка си по телефона. Ийт пристига при нея. Иджлял му казва, че много се е изплашила, че ще го загуби и го прегръща.

Фатих идва при Нур и я вижда да плаче в колата. Казва на момичето, че е проляла достатъчно сълзи за този човек.

Иджлял заявява, че ако изгуби любимия си ще умре. Ийт отговаря, че тя е част от живота му, но отново я пита за последно дали има връзка с Фърат или някаква тайна  между тях с Фърат. Иджлял отрича. Ийт казва, че е повярвал в отговора, който е получил.

Фатих продължава да пита, докога ще плаче за онзи мъж. Казва на Нур, че се е изморил да бърше сълзите ѝ.

Ийт кани Нур на вечеря, но тя тръгва с Фатих. Ийт е като гръмнат. Тръгва след двамата. Настига ги и дърпа Нур настрана. Пита я защо тръгва с Фатих. Нур му казва, ако иска да дойде с тях. После го пита да не би да ревнува.

Той си мисли, че му го връща. Тогава Нур отговаря, че сигурно няма да дойде и двамата с Фатих тръгват.

Иджлял споделя с майка си, че може би проблемът с Фърат е приключил. Ийт се прибира, взимайки Мерт и се готви да седнат семейно на вечеря.

Елмаз и Джахит отново са скарани. Той я моли да не сядат на една маса с Назан. Елмаз обаче е упорита и слиза долу. Мерт пита за леля си. Айтюл едва не откача, когато Ийт се качва да покани Ямур на семейната трапеза. Тя се е размечтала, стряска се и разсипва храната.

Айтюл се оттегля от яд. 

Това дава повод Назан и Елмаз да се карат. Джахит се чуди как да ги успокои. 

Ямур слиза с брат си в трапезарията.

Нур продължава да говори за Ийт на вечерята с Фърат. Фатих се опитва да промени темата на разговора. Нур започва да споделя мечтите си, които е изгубила заради любовта. Фатих я предупреждава, че ако не държи на себе си няма как да излезе от порочния кръг, наречен любов.

Айтюл дебне най-малкия повод, за да се заяде с Ямур. Ийт постоянно си гледа часовника. Иджлял веднага го пита защо.

Нур пита Фатих, дали никога не е бил влюбен. Тя не може да приеме, че мъж като него живее сам. Фатих признава, че сърцето му не е свободно. Казва на Нур, че тя е жената на сърцето му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!