loading...

събота, 24 февруари 2018 г.

"Сега и завинаги" е бил на път да бъде спрян 3 пъти в Турция - разберете каква е била съдбата на сериала


До финала на 06-и октомври 2016-а г. рейтингът на сериала "Сега и завинаги" се движи от 1-во до 5-то място.

Много противоречиви становища от критици, фенове и зрители. Много публикации в пресата, които оспорват или възхваляват сериала, актьорската игра и сценария. Борбата за утвърждаване е жестока. Конкуренцията е голяма. Мненията се движат от „Осанна!“ до „Разпни Го!“, но пък всички са единодушни относно брилянтното превъплъщение на Толгахан Сайъшман в образа на Ийт Козан.

Поради ниските рейтинги на първите епизоди сериалът „Сега и завинаги“ е бил изправен пред опасността да бъде свален от екран 3 пъти: - след 18 серия, след 44 серия и 56 серия е обявена за финална.

Извадки от турската преса:

29-и март 2016-а г. - Към момента единственият сериал, носещ огромен успех на ShowTV, е "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) с Толгахан Сайъшман, превръщащ се всеки четвъртък вечер във втория най-гледан сериал след лидера "Долината на вълците". 

Месец май 2016-а г. - Фурак Тургут, продуцент на поредицата, написа в Twitter следното: "Сега и завинаги" ще приключи с последния 57 епизод според нас." 

Следват остри реакции от страна на зрителите, които пишат гневни писма в редакциите и на продуцента. Реакцията се разраства като лавина. Публикуват се заглавия като: "Сега и завинаги" ще направи Нур убиец? Амине Гюлше защо трябва да си отиде? Защо ще финализират, когато рейтингите са толкова добри, а Ийт и Нур са обичани и гледани с интерес? 

23-и юни 2016-а г. - Актуализирана информация за това дали „Сега и завинаги“ ще продължи или не. Преговорите между Show Tv и Gold Film във вторник, 14-и юни, бяха прекратени и окончателното решение за по-дългата поръчка бе променено. „Сега и завинаги“ ще продължи с нов сезон. На 23-и  юни ще бъде излъчен 56-я епизод на втори сезон и ще напусне екрана за кратко време до 22-и септември, като се започне от новия сезон с 57-ми епизод. „Сега и завинаги"“ ще пристигне с 3 епизода, а след това финалът ще се излъчи в неделя 6-и октомври 2016-а г. 

09-и август 2016-а г. - Производителят на „Сега и завинаги" Gold Film направи изявление в пресата. В официалното изявление Фарук Тургут, собственик на Gold Film", сподели, че сюжетната линия е изчерпана, историята е към своя край, но това не трябва да се приеме като обида за феновете на сериала. В края на съобщението те обявиха, че ще подновят снимките на „Сега и Завинаги“ след Курбан Байрам за новия сезон 2016/2017 г. и ще завършат историята с 59 епизода.

По информация на BG-Mamma

1 коментар:

  1. Mnogo po-valnuva6ti filmi sa "Nameri me" i "Salzite na Djenet",koito nqmat ni6to ob6to s tazi sapunka.

    ОтговорИзтриване

loading...