loading...

събота, 24 февруари 2018 г.

Феновете се разбунтуваха срещу изказването на Онур Бююктопчу за Елчин Сангу и Баръш Ардуч от "Любов под наем"


Онур Бююктопчу за новия проект на Елчин Сангу и Баръш Ардуч...

На въпрос на водещата и актриса Хюлия Авшар за филма "Време на щастието" с Елчин Сангу и Баръш Ардуч, които си партнират за втори път след сериала "Любов под наем", Онур Бююктопчу, който изпълнява ролята на Корай в Любов под наем", е коментирал, че кино лентата не е получила доверие от зрителите, тъй като Елчин и Баръш играят за втори път заедно и не са могли да ги възприемат в други роли.

Феновете в социалната мрежа Туитър се разбунтуваха срещу изказването на Онур и изписаха хиляди гневни коментари. 

6 коментара:

 1. Влюбена съм в тази екранна двойка, невероятна химия, любов и енергия между двамата, сериите и филмите са удоволствие за гледане. Изпратиха ми филма"Време на щастието" от Турция изгледах тази романтично любовна история с удоволствие и не исках да свършва както и сериите на "Любов под наем" гледам и искам да продължават до без край. Толкова са добри , че не знам как ще ги възприема в други техни роли. Освен това този филм е успешен бизнес проект за двамата с космически хонорари, нека да си говори кой каквото иска!

  ОтговорИзтриване
 2. Кога и къде може да гледаме филма "Време на щастието"?

  ОтговорИзтриване
 3. Да отдадем дължимото и на Корай, той беше забележителен !

  ОтговорИзтриване
 4. https://youtu.be/iMq8-0MOY9I

  ОтговорИзтриване
 5. Филма го гледах с удоволствие и не мисля,че е провал.Според мен Онур показва професионална завист,което е недостойно��

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...