loading...

събота, 24 февруари 2018 г.

В следващите епизоди на "Ритъмът на мечтите": Аалия убива Рошни, а Анджали опитва да убие семейството си и влиза в затвора


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по Diema Family.

Тази седмица ще ви разкажем какво ще се случи по-напред в "Ритъмът на мечтите". Бракът на Анджали и Викрам няма да има хепи енд. Двамата се развеждат, благодарение на интригите на Сародж, а Анджали се връща в дома на родителите си.

От Лондон, където учи вече години наред се завръща Санджана. Ако сте забравили коя е тя, ще ви припомним — осиновената дъщеря на Симар, която тя отведе, след като бе принудена насила да се омъжи за опасен мафиот и да се представя за покойната му годеница и съпруга.

Санджана се връща и преобръща живота на цялото семейство. С Рошни стават приятелки, но Пиюш и Анджали ревнуват заради вниманието, което Симар оказва на момичето. По ирония на съдбата, след като Анджали се разделя с Викрам, двете със Санджана се влюбват в един и същи мъж. Симар и Прем се опитват да осигурят добър живот и добро бъдеще и за трите си деца, но без особен успех.

Санджана се омъжва за Самир Дханрай Капур, който е партньор в бизнеса на Прем. Той одобрява избора на дъщеря си, но в същото време Анджали започва да се държи доста странно. Под влияние на странни опиати, тя получава видения и се опитва да убие семейството си. Пиюш я спира, а по-късно тя е арестувана.

Заплахите за Барадвадж обаче продължават. Появява се странната Аалия, която се опитва да унищожи семейството. Жената не успява, но нанася жесток удар — застрелва Рошни с пистолет. Пиюш, който междувременно се е влюбил в своята съпруга и я обожава, изпада в тежка депресия. Младият мъж полудява от скръб, а Симар и Прем са съсипани от мъка. Семейството за пореден път трябва да се справя с ужасни и тежки изпитания.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...