loading...

петък, 23 февруари 2018 г.

В новия сезон на "Откраднат живот: Калин претърпява катастрофа, Д-р Огнянова с нова любов


Прочетете какво ще се случи в началото на новия сезон на хитовия български сериал "Откраднат живот" от 20:00 часа по Нова телевизия.

В новия сезон на "Откраднат живот" Калин преживява нов удар, а доктор Огнянова се влюбва. Семейната идилия на Калин и Наталия се пропуква, след като му се налага да изживее втори развод. В същото време на доктор Генадиев и Наталия ще им се наложи да приемат и други предизвикателства, с които да се справят. Двамата ще трябва да решат дали са пораснали достатъчно за щастливия край. Или да докажат на себе си, че са готови за една подобна връзка. 

Задава се ново предизвикателство за д-р Огнянова. Младата лекарка приключи връзката си с доцент Банков, но в живота ѝ се задава нова любов. Двама мъже - докторите Ковачеви се борят за сърцето на красавицата, а тя самата ще трябва да направи тежък избор. Доцент Банков и съпругата му също се връщат. Но какво ще се случи с тях - тепърва ще разберем.

Интересни новини се носят и за сестра Жекова. Тя се стяга за сватба, а кой ще е мъжът, който ще спечели сърцето ѝ, след като шофьорът Васко я измами. Ще видим и какво се случва с Лора и Стефан, както и със сурогатната майка, която избяга с нероденото им дете. А също и с Боби и Вяра - тяхната история също не е приключила. Доцент Захариев продължава да изживява болезнено травмата на ръката си, а също и отдалечаването на Галя от неговия живот. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...