loading...

петък, 23 февруари 2018 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Мистерията около Сохам се разплита, Савита ще се покайва горчиво


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по Diema Family.

След 18 години Манав се връща с близначките обратно. Арчана живее с дъщеря си Парви, която е осиновила. Историята се заплита около случайна среща на двамата. И желанието им да се разведат.

Заради бракоразводните процедури, двамата приемат да живеят заедно няколко седмици. Целта е да се установи може ли бракът да се спаси. Новото положение обаче не се харесва нито на дъщерите на Арчана, нито на Парви. Момичето не приема двете сестри за свои приятелки, а по-скоро за свои съпернички.

Мистерията около Сохам също се разплита. Той и Варша далеч не са загинали. Всъщност, сестрата на Арчана е отвела тайно сина й в Америка, където той учи и възмъжава. Докато семейството се опитва да се събере отново, Варша отново излиза на сцената. Тя е лъгала Сохам с години, че семейството му не иска да има нищо общо с него. Момчето не може да повярва, че Арчана и Манав наистина са страдали от загубата му и са го смятали за завинаги изгубен.

Междувременно Савита ще се покайва горчиво за прегрешенията си спрямо Арчу и Манав. Двамата отново ще търсят път един към друг, но в този сезон ще се сбогуваме и с двамата. За сметка на това предстои да видим перипетиите около децата на двамата. Парви и сестрите й ще водят битка за сърцето на един и същи мъж.

Младежът е син на съдружник на Манав и е влюбен в осиновеното момиче на Арчу. В същото време обаче, дъщерите на Манав са тези, между които ще трябва да избира.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...