loading...

понеделник, 5 март 2018 г.

Утре в "Прости ми": Бахар си връща паметта и се заклева на гроба на Кемал, че ще си отмъсти, Фериде проследява Йълдъз и я вижда със Седат (06-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и март) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Демир прави опит да подмени резултатите от лекарството, което Севги е дала за изследване, но не успява.

Осман и Севги посещават Бахар с поредната молба да се върне при детето си, но тя отново отказва. Тогава Севги й показва какво съдържа лекарството, което Демир й дава. Привидно Бахар не им вярвай и настоява да си тръгнат. Когато те напускат дома й, тя изхвърля дозата лекарство, която трябва да изпие и отива на гроба на Кемал. Заклева се да отмъсти за смъртта му.

Седат се свързва с Йълдъз. Фериде дочува разговора им и я проследява. Вижда Седат и Йълдъз, в момент когато той й споделя, че е открил следите на Юнал. Фериде се намесва и Йълдъз си тръгва. Седат признава на Фериде, че направи всичко възможно, за да я върне при себе си.

Джейлян започва да тършува из вещите на Кадер в нейно отсъствие.

Умут заминава при Елиф.

Бахар узнава, че Демир планира да продаде колата, за да изплати част от дълговете си. Без негово знание взема ключовете и заминава извън града. Булут я забелязва и я проследява.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...