loading...

понеделник, 5 март 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Дефне и Йомер са настанени в апартамента за младоженци, Ясемин уволнява Суде и предлага на Синан "Пасионис" и "Шери" да се слеят в една фирма (06-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

На партито след благотворителното събитие Суде кани Синан на танц, за да подразни Ясемин. Синан отново заявява на Суде, че обича Ясемин, но тя го уверява, че много скоро ще осъзнае грешката си и ще си даде сметка, че чувствата му към нея не са угаснали. 

Суде подшушва на един от репортерите, че Йомер и Фикрет ще се женят и той задава пред всички присъстващи въпроса дали общата работа е стъпка към брак. Огорчената Дефне напуска тържеството. 

Синан изпраща Йомер и Дефне на конференция на млади дизайнери в Тузла, за да съчетаят работния ангажимент с предварително сватбено пътешествие. Дефне отказва да придружи Йомер, но след това променя решението си. Тя твърди пред Йомер, че Синан я е убедил да замине. Двамата пристигат в Тузла и са настанени в апартамент за младоженци. 

Нериман подхвърля на Ясемин, че Синан обича Суде от ученик. Ясемин уволнява Суде от "Шери". Нериман посещава Синан в офиса му и заявява, че подкрепя връзката му със Суде. Синан обяснява на Нериман, че има връзка с Ясемин и възнамерява да се ожени за нея. 

Нериман информира Корай, че Фикрет е техен враг и трябва да провалят евентуален неин флирт с Йомер. 

Разгневена, че Ясемин я е освободила от "Шери", Суде се обръща към Дениз за помощ при отмъщението си. 

Ясемин кани Синан на обяд и предлага "Шери" да се обедини с "Пасионис". Синан отговаря, че трябва да обмисли тази възможност и да я обсъди с Йомер.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...