loading...

понеделник, 5 март 2018 г.

Хавиер Хатин се присъединява към "Без силикон ДА има рай 3"В Колумбия се снима трета част на "Без силикон ДА има рай".


След изненадващото продължение на "Силикон за рая" през 2016, след изненадващата поява на Каталина (Кармен Виялобос) в края на първата част и войната на Каталините и Дяволиците в "Без силикон ДА има рай 2", сценаристът Густаво Боливар включва нови персонажи. Ако през миналия сезон това бяха Мартин (Хуан Алфонсо Баптиста) и Сантяго (Роберто Манрике), то сега е ред на Естебан, изпълняван от Хавиер Хатин. 

Самата Кармен Виялобос сподели снимка с новия си колега, който е нейн голям приятел. Хавиер Хатин се е снимал за Телемундо в "Горките родители на богатите деца", в Колумбия - "Първата дама", и за Телевиса "Жената от Вендавал" и "Съседката", преди отново да се върне в Колумбия, за да се снима в "Късно го срещнах" с Мария Елиса Камарго и сега "Без силикон ДА има рай 3".

Третият сезон все още няма дата за излъчване, но се очаква да стартира през лятото. Записите се осъществяват между Богота и Хирардо и едно от големите съмнения е дали Диаблита, изиграна от Джоана Фадул, ще продължи участието си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...