loading...

вторник, 6 март 2018 г.

Утре в "Моят живот": Рейхан издава на Ефсун и Арда истинското местоположение на Нуран, Султан и Зухал излизат от затвора (07-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и март) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Арда и Ефсун отиват в имението, за да си вземат Нуран. Тя обаче не е там. Хюлия им заявява, че Атеш и Бахар са отвели Нуран в Швейцария.

Ефсун започва да звъни на Атеш, но телефонът му е изключен. 

Хюлия се обажда на Бахар и я предупреждава, че Ефсун е излязла от затвора. Казва ѝ още, че си е измислила, че двамата са отвели Нуран в Швейцария и там ще живеят. 

Арда и Ефсун се прибират в къщата си в Геленджик и се чудят какво да правят. Рейхан идва пред вратата им и им казва, че знае къде всъщност е Нуран - не в Швейцария, а в Бодрум, Турция. 

Султан също излиза от затвора. Салих отива да я посрещне. Тя припада точно преди да се качи в колата. Салих веднага я откарва в болницата. 

Пертев взима една кошница и я пълни с рози. Когато Зейнеп и Ганимет минават покрай къщата му той ги посипва с цветята. Ганимет обаче не му обръща внимание и си тръгва. 

Зухал излиза от затвора и Волкан я посреща. 

Ефсун и Арда тръгва да търсят Нуран. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...