loading...

вторник, 6 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт и Фатих катастрофират с хеликоптер (7-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ямур подпитва Елмаз как се е почувствал Емин след целувката. Тя отговаря, че момичето е влюбено в брат ѝ. Ямур се връзва на приказките на Елмаз. Сестрата на Джахит си признава, че е влюбена в Емин. Елмаз отговаря, че и брат ѝ е влюбен в нея.

Джахит се чуди как да реагира на връзката между сестра му и брата на Елмаз.

Докато Емин чака Нур, от агенцията момичетата се опитват да го привлекат като модел.

Джахит отказва да пътува с Фатих. Ийт се опитва да го убеди, защото има фобия от пътуването с хеликоптер. Ийт казва, че от яд ще хвърли Фатих долу.

От агенцията предлагат на Нур нов договор.

Ийт предупреждава Фатих да не коментира нито случая с колието, нито Нур. Фатих ще пилотира хеликоптера. Мафиотите наблюдават излитането. Докладват на своите хора, че хеликоптерът е излетял.

Момичетата снимат Емин, но нещо не се получава. Нур го наблюдава и го подиграва.

Ямур вярва на Елмаз и се надява, че любовта ѝ е споделена.

Иджлял и Назан манипулират малкото момиче. Елмаз забелязва това. 

Нур споделя с братовчедка си, че вече няма връщане към Ийт. Елмаз я упреква, че заради ината им двамата убиват любовта си. Нур отново се разплаква.

Елмаз разказва на Джахит за мъката на Нур. Той иска да говорят за младите. Елмаз му заявява, че е уредила въпроса и ги подкрепя.

Ямур е в парка. Емин се появява. Двамата се радват на срещата.

Джахит се кара на Елмаз, че е сватосала младежите. Назан ги наблюдава. После праща Назлъ да ги подслушва. Елмаз се блъска в момиченцето и му се развиква. Джахит защитава бременната си жена пред осиновеното дете.

По време на път хеликоптера се поврежда над един планински рид. Фатих се опитва да кацне принудително, но не успява и хеликоптерът се разбива.

Иджлял търси Ийт, но телефонът му е изключен. Мерт също е нетърпелив. Айтюл отново упреква Иджлял. Джахит и Елмаз също се карат. Иджлял моли Джахит да звънне на Фатих.

Нур звъни на Фатих, но и неговият телефон е изключен.

Ийт лежи целия в кръв под една скала...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...