loading...

четвъртък, 1 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял е решила Нур да бъде манекенката, която да представи нейните бижута на търга. Полицията арестува Ямур за кражба (2-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Назан недоволства от осиновеното ѝ дете. Споделя с Айтюл, че осиновяването не е подействало. Елмаз и Джахит се срещат пред очите на Назан.

Ийт е крайно разочарован. Не може да си намери място. Нур също е под въздействието на разговора им.

Иджлял се прибира и го вижда как обикаля около съседската къща. Ийт се прибира ядосан. 

Елмаз иска да изслуша Ийт. Използват героизма на Джахит, за да го успокоят. Айтюл кара дъщеря си да се сближи с Ийт. Иджлял влиза в къщата и подслушва разговора между Ийт, Елмаз и Джахит.

За да излезе от стреса, Нур се опитва да готви. Баба ѝ влиза в кухнята. Казва ѝ, че Фатих е дошъл. Момичето си изкарва гнева на храната. Фатих отново говори с нея. Нур започва да му крещи. Той отговаря, че знае какво се е случило. Нур пита приятеля си откъде знае. Фатих отговаря, че вече познава добре Ийт. Нур продължава да защитава любимия си, че като му мине, нещата ще се оправят.

Иджлял коментира с майка си новата работа на Нур.

Назлъ без да иска блъска Елмаз. Тя реагира остро. Назан се намесва. Двете се скарват. Джахит идва и се опитва да успокои двете съперници.

Иджлял е решила Нур да представя бижутата на търга. Айтюл е против, но не може да разубеди дъщеря си.

На вечеря всички коментират случката с пънкаря. Айтюл плюе Ямур, а в това време полицията идва и вика момичето да даде показания. 

Ийт, Джахит и Емин отиват в участъка. 

Назан отново напада съперницата си. Елмаз отговаря, че тя си признава грешките и си взима поука.

Вечерята не се получава. Храната е лошо сготвена. Таяр се ядосва. Бабата казва, че храната се приготвя с любов, но Нур е сготвила с гняв. Фатих казва, че с Нур ще се разходят.

Водят Ямур в съда. Тя си е признала за извършените кражби.

Фатих и Нур вечерят край морето. 

Адвокатът сключва сделка с жалбоподателите и осъждат Ямур условно. Тя се извинява на братята си. Ийт й казва да се качи в колата. Всички се прибират вкъщи. Фатих и Нур също. Тя забелязва, че от колата на Ийт слизат четиримата. Нур пита братовчед си какво прави при тях.

Ийт е ядосан на постъпките на Ямур. Нур му праща СМС, искайки да поговорят. Звъни на Ийт, но той си е изключил телефона. Тя му оставя гласово съобщение да й се обади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...