loading...

четвъртък, 1 март 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал започва да заприличва все повече на Емир, Нихан и Кемал се срещат (2-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (2-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан се ядосва и обвинява Емир, че е искал да даде дъщеря ѝ в приемно семейство.

Емир си търси нови хора, с които да върши своите дела. Човекът на Кемал не е получилил работата, а друга жена. Зехир е отчаян.

Лейля отива при двамата приятели. Ядосва се, че Кемал не е направил крачка напред. Лейля разбира, че в момента се прави план за отмъщение. Кемал се опитва да обясни, че се е променил. Лейля мисли, че в затвора са пречупили Кемал и той е станал като Емир.

Асу говори с брат си. Емир ѝ казва, че в Кемал Сойдере има много неща от него.

Хората на Зехир са изгубили следите на Зехра, която е наета да работи за Емир.

Нихан се опитва да обясни на Ясемин, че е дошла заради майка си.

Кемал отвлича надзирателя, който го е бил в затвора. Слага му белезници. Кемал затваря надзирателя. Пита го кой стои зад него. Дори му сваля белезниците.

Емир влиза в новия си дом. Там е Зейнеп, която се грижи за бебето. Тя още обича Емир.

Човек на Нихан проследява съпруга ѝ и открива адреса, където е скрито бебето. Тя веднага тръгва, но комисарят иска да говори с нея. Нихан му отказва. Зехир става свидетел на всичко.

Фехиме дава съвети на Асу как да задържи Кемал.

Нихан пристига на адреса. Влиза в къщата и започва да търси дъщеря си. Емир я посреща. Пита Нихан дали ѝ харесва новият им дом, като преди това отпраща Зейнеп и детето на друго място. Нихан отново се бунтува. Емир ѝ казва, че двата живота на дъщеря им вече са си отишли и остава третия. Настоява Нихан да остане до него иначе и третият ще свърши.  Нихан му отказва и си тръгва...

На върха, Нихан се среща с Кемал...

Нихан води дневник на Дениз. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...