loading...

събота, 10 март 2018 г.

В следващите епизоди на "Стая 309": Ляле и Онур подават документи за развод


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Стая 309", излъчващ се всяка събота и неделя от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Стая 309", като отворите този линк - https://www.facebook.com/No309BG/

Трудни времена идват за семейство Саръхан в „Стая 309”. Филиз с най-чисти намерения иска да сдобри етървата и Онур на вечеря, на която ще присъстват всички. Ляле обаче е непоколебима. Свекърите й обаче не са готови да се радват на внука си веднъж седмично.

Сюнгюл увещава дъщеря си да върне подаръците на Корай. Онур се среща с Месут – предприемачът, който ще инвестира в холдинга. Куртулуш взима част от хонорара на Нергиз, за да си наемат жилище с Нюню.

Ляле търси утеха в работата. Тя и учителя по физическо ще организират базар с благотворителна цел. Онур разбира и проявява ревност. Нергиз се отказва от любовта на Самет. Моли го да останат приятели, но той е много наскърбен.

Най-големите интриганти в „Стая 309” – Бетюл и Ерол не спират с номерата си. Те няма да се спрат, докато не разведат Ляле и Онур. Става така че номерата им се обръщат срещу самите тях. Куртулуш пропилява парите за наема, жена му е в шок. Сюнгюл гони непрокопсаника от дома си. Онур обаче е на разположение да го приеме временно в имението си.

Баба Исмет иска сметка от Ерол и той трябва да обяснява последните си постъпки. Онур дава много пари за училището на Ляле. Филиз си събира багажа за пореден път и отива при Сонгюл.

Онур предлага на любимата си да се разведат. Ляле приема и двамата обявяват решението пред близките си. Документите им вече са готови и Сонгюл разбира за предбрачния договор.

Нергиз иска да напусне рекламната компания. Уморена от толкова много драма, Сюнгюл налага железни правила на момичетата за живот в дома й. Остава глуха за молбите на Фикрет да сдобрят младите. Самет търси начин да спечели отново Нергиз.

Източник: Woman on the Top

1 коментар:

  1. Много жалко дано да не се разведат и тези да си получат заслуженото Бетюл и Ерол много са лоши отвратителни подли и лицемерни.

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...