loading...

събота, 10 март 2018 г.

В следващите епизоди на "Остани с мен": Неочакваната поява на...


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG/

Влизането на Кинджал в дома на Урмила не протича никак гладко. Въпреки че свекървата е повече от щастлива, че е взела толкова богата снаха, отношенията между двете са крайно напрегнати. Урмила се опитва първо с уговорки, а после и със заплахи да принуди Кинджал да поиска пари и помощ от семейството си. Момичето се оплаква на майка си, но Кокила отказва да й обърне внимание, обидена от постъпките й.

Междувременно в дома на Моди, Ахем решава, че е настъпил моментът да се раздели с Гопи. Въпреки нежеланието на Кокила, той отпраща момичето при семейството й. Гопи вижда случващото се между Кинджал и леля си, но се опитва да защити младата си етърва от гнева на злобната жена. Раши е щастлива, че е единствената жена във фамилията, но целия товар от работата пада върху нея.

Неочаквано появата на майката на Кокила връща Кинджал и Гопи у дома. Ахем е принуден да се върне при съпругата си, тъй като баба му настоява да се запознае с неговата жена.

Кинджал също се връща у дома и успява с хитрост да убеди майка си да се премести обратно в дома си. Давал, който през цялото време се чувства между чука и наковалнята в дома на леля си, с облекчение приема идеята да се върне при семейството на жена си.

Междувременно Урмила и Кокила продължават да не се разбират. И дори сватбата на децата не оправя отношенията между двете. Урмила продължава да плете интриги, но този път срещу снаха си. Тя неколкократно се опитва да измъкне пари от фамилията, но без успех. 

Източник: Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...