loading...

понеделник, 5 март 2018 г.

Утре в "Черна любов": Принудена от игрите на Емир, Нихан се връща при него, но се заклева да отмъсти на него и на Кемал (6-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (6-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Комисар Хакан лъже Нихан, че не може да намери бебето. Емир му се обажда и разбира, че полицаят е свършил работата, защото работи за Козджоулу.

Нихан праща съобщение на Кемал да се видят. Асу се ядоса, но Кемал й обяснява, че между него и Нихан има несвършваща война.

Емир звъни на Нихан, за да получи отговор. Тя му казва, че в момента не може да говори.

Нихан отива у Кемал. Казва му, че е съгласна с предложението му и ще направи това, което иска, но в замяна на това ще поиска услуга. Кемал ѝ отговаря, че няма какво да направи за нея и няма време да за губене да ѝ помага. Заявява ѝ, че след като е родила дете от онзи мъж, всичко вече е свършило. Вика Асу при него и отпраща Нихан, заявявайки ѝ повече да не пристъпва прага на дома му.

Обсебена от своята ненавист, Нихан решава за себе си, че вече има двама врагове. Отива и сяда на прага на къщата на Емир. Той я посреща. Казва ѝ, че тяхната история е спечелила.

Човекът от затвора отвежда Кемал в една къща. 

Нихан се радва на детето си, но казва на Емир, че няма да му позволи да изпълнява съпружеските си задължения.

Кемал му казва, че няма да даде адреса на жената и детето, които бившият затворник търси. Настоява той да забрави за обещанието си пред началника на затвора и си тръгва. Бившият затворник се разпорежда да проучат всичко за Кемал.

Емир се обажда на Асу. Настоява двамата да се срещнат. Туфан й предлага да ѝ помогне. Тя му заявява, че е изцяло на страната на Кемал.

Уволняват Зейнеп от работа. Тя звъни на Емир, че заради него е останала без работа и го заплашва да й намери, защото ще разкаже всичко.

Емир поставя условия на Нихан, Кемал никога да не научава, че е баща на дъщеря ѝ.

Кемал сключва изгодна сделка.

Емир е подготвил изненада на Нихан.

Зехир казва на Кемал, че Зехра е започнала работа при Емир. Кемал нарежда на приятеля си да извика Зехра да работи за него.

Нихан посещава гроба на Озан и споделя с него мъката си. Заклева се пред гроба на баща си, че ще се отърве завинаги от Емир.

Кемал отива на гробището. Чува бебешки плач от една кола. Заглежда се и му се струва познато лицето на детето. 

Нихан вижда своя любим. Упреква го, че е отговорен за случилото се с Озан и Йондер. Кемал отговаря, че не той е причината за тяхната смърт. Тя му казва повече никога да не се появява пред нея. Той обаче отговаря, че тя винаги може да се появи пред него и си тръгва.

Зехра научава, че Кемал ще участва в един търг за някакви мини.

Нихан отива при Лейля заедно с бебето. Нихан казва на майка си, че ще я отведе в дома ѝ. Вилдан се радва на бебето и отговаря, че родният ѝ дом е неин и само там се чувства добре.

Зехра отказва да се види със Зехир.

Галип казва на Асу, че ако е бил неин баща, никога няма да позволи тя да се омъжи за Кемал.

Преди година Галип е открил, че Асу е негова дъщеря, като е направил таен тест за бащинство.

Зехра казва на Емир за търга, в който ще участва Кемал... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...