loading...

понеделник, 5 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Планът на Иджлял за Нур и Ийт успява. Елмаз открито заплашва Иджлял, а тя започва да си отмъщава на Елмаз, като манипулира срещу нея осиновеното момиче (6-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Търгът започва. Иджлял иска да купи една картина, но Ийт не е съгласен. Въпреки това Иджлял я купува.

Подготвят Нур за представянето на бижуто. Тогава тя разбира, че бижуто е на Иджлял Козан. Нур се ядосва, че е влязла в капана на съперницата си. 

Нур се появява със малко закъснение на сцената. Иджлял се ядосва, че манекенката иска да я изложи. Ийт става и отива при Нур. Къса бижуто от врата ѝ. Купува го за 100 хиляди лири и си тръгва. Иджлял го последва. Нур също хуква след него.

Иджлял вдига скандал на Ийт, че се е изложила. Нур ги прекъсва. Крещи на Ийт. Иджлял отрича да е планирала капан. Нур се скарва на Ийт. Той отново я упреква, че е виновна. Обръща ѝ гръб и си тръгва. Нур го заплашва, че ако се качи в колата всичко ще свърши. Той на инат го прави. Иджлял се качва при него. Нур плаче и вика, че той е зачеркнал тяхната любов.

Фатих пристига и измъква Нур от ситуацията. Журналистите снимат.

Ямур се е замечтала, спомняйки си за целувката с Емин. Джахит влиза в стаята и момичето се стряска. Ямур започва да разказва какво се е случило. Джахит реагира остро.

Емин споделя със сестра си за целувката.

Ямур казва с брат си, че вече е влюбена в Емин.

Иджлял праща съобщение, че планът ѝ е успял.

Нур е в компанията на Фатих. Обяснява му, че Ийт е знаел цялата истина, но я е обвинявал. Нур казва, че вече е сама и Ийт го няма. След тази вечер всичко е приключило и тя е сама.

От агенцията се обаждат, че има много предложения за нея от клиенти. Скандалът е направил огромна реклама на манекенката.

Айтюл казва на дъщеря си, че самата тя се е унизила. Иджлял е щастлива, защото за нея всеки миг от вечерта си е струвал.

Ийт заявява, че между тях с Нур всичко е свършило.

Емин научава за скандала от вестниците. Отива при сестра си. Нур заявява, че Ийт я е уволнил от фирмата. Сега тя ще работи в агенцията. Нур е ядосана и няма да забрави случая.

Елмаз казва на Ийт, че Иджлял е постигнала целите си. Ийт обвинява Нур за раздялата им.

Нур и Ийт се засичат пред домовете си. Тя се качва в колата си и тръгва за работа. Ийт също.

Иджлял иска сметка от Елмаз. Бременната я заплашва с Фърат. Иджлял се заканва да унищожи Елмаз.

В агенцията посрещат Нур като кралица. 

Елмаз казва на Ямур, че ако нарани брат ѝ ще я оскубе.

Иджлял си изкарва яда от приказките на Елмаз върху Назан.

Иджлял започва да настройва Назлъ срещу бременната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...