loading...

събота, 31 март 2018 г.

В следващите епизоди на "Ритъмът на мечтите": Симар разкрива тайната на Каал, Танви е нападната вместо Анджали, Сумит е убит


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по Diema Family.

Сам и Лили се съюзяват срещу Анджали, за да я съсипят. По време на неин спор с режисьор, те заснемат случката и я публикуват в медиите. Репутацията й е силно съсипана и Анджали страда сериозно от това.

Междувременно проблемите й с Викрам се задълбочават, особено след като го вижда да се грижи за Танви. Тя се опитва да изгони момичето от дома си, но без особен успех.

В дома на Барадвадж Ритхима, Боби и родителите им пристигат за годежа на Анания и Аарав. Сумит пък отива да потърси мъжа, който е подготвил хороскопа на Пиюш. Каал отново обсебва Пиюш и той напада Сумит.

Аарат и Анания тъкмо получават дарове за годежа, когато Рошни научава за инцидента със Сумит. Лекарите твърдят, че се опитал да го убие някой, който поразително приличал на Пиюш, но бил демон. Симар се досеща и споделя с Матаджи съмненията си. Пари посещава дома на Анания и заявява, че разваля годежа, тъй като смята именно момичето за виновно за нещастията на Барадвадж.

Ритхима осуетява срещата между Аарат и Анания, а Сам нахлува в дома на Анджали със заплахи. Тя тайно го записва, а Викрам го прогонва.

Симар решава да провери истината за Пиюш и го моли да седне в центъра на кръг, създаден за Дурга. Тя обаче едва не умира след Каал отново обсебва сина й. Само благодарение на молитвите на Ритхима и Матаджи, успява да се спаси от смърт.

Сумит идва в съзнание, но когато вижда Пиюш в болничната си стая не успява да разкрие на семейството кой го е нападнал. Каал / чрез Пиюш/ предизвиква буря, с която изключва осветлението и успява да убие Сумит. Симар се досеща за истината и разкрива на Матаджи тайната си. Двете оковават Пиюш, но това се оказва недостатъчно.

Междувременно Сам изпраща в дома на Агарвал биячи, за да отмъсти на Анджали, която също публикува клипа със заплахите му към нея. Те обаче я бъркат с Танви и нараняват момичето.

Викрам е бесен, прогонва ги, но прогонва и съпругата си. Тя му поставя ултиматум — да изгони Танви от дома си, но той отказва.

Симар и Рошни откриват червен конец, който води към стаята на Пиюш. Проследяват го и откриват Ритхима. Тя се оправдава, че иска да спре Каал, но Симар не й вярва и къса конеца. Каал се вселява в Пиюш и той счупва оковите.

Симар и Рошни не откриват Пиюш в стаята му и са принудени да разкажат на семейството за Каал. Анджали е заплашена от съд, ако не плати задълженията си към автомобилна компания. Пари, Куши и Ума заключват имението, за да попречат на Пиюш да се прибере.


Източник: Woman on the Top

1 коментар:

  1. гледах го напред в болницата Пиуш- Каал не изключва усветлението а само предизвиква бурия Пиуш ще се прибере и ще будне Симар после накрая ще го спасят Каал ще се опита да убие Матаджи но няма да успеее Ридхима ще иска да надупчи Пиуш с мачете но Симар няма да го позволи после самата Симар ще надупчи Пиуш с тризъбеца и Каал изчезва от тялото му Пиуш умира но с помоща на Богинята се съживява Ридхима не е вещица а просто се опитва да помогне на семейството

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...