loading...

събота, 31 март 2018 г.

В следващите епизоди на "Остани с мен": Урмила упоява Гопи, лудориите на Гопи става все по-сериозни


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG/

Размяната на снахите завършва с плачка и за двете снахи. Мачът срещу злобната Савита е спечелен от Гопи, която дори получава похвала от Ахем. Раши от своя страна също е похвалена от Кокила, макар и с половин уста. Последвалите събития обаче поставят на изпитание търпението на всяка от тях.

Заради огромната сметка за телефон на Раши, Кокила й забранява да посети козметичен салон. Вместо нея отива Гопи, която е озадачена да види Урмила там. Раши се оплаква на майка си, че братовчедка й я е натопила, а лелята се заканва да накаже сурово племенницата си за това.

Ревати съветва Джанко да не казва на Кокила, че ще купуват климатици за новия дом на Кинджал. Тя тайно натоварва Чираг със задачата, но Кокила научава. Тя лично съпровожда майсторите до дома на дъщеря си, където Давал ги връща с твърдението, че той ще се погрижи сам за комфорта на жена си. Кокила не пропуска да ужили Урмила за телефонните разговори на Раши и я предупреждава, че няма да търпи подобно поведение.

Дни по-късно в имението Моди се готвят за празника Холи. Раши се обажда на майка си, за да се оплаче от Гопи, а Урмила изпраща две момчета, които да я залеят с боя, която не се отмива. Младежите обаче заливат Раши, а Гопи се връща чиста у дома си.

На празника Холи Давал се напива с питие с канабис, а когато се опитва да изведе Кинджал навън, тя се заключва и отказва да излезе навън. Когато най-накрая я убеждават да ги придружи до родния си дом, Урмила упоява Гопи със сладкиш от канабис. Опиянената Гопи започва да пръска всички с боя, което вбесява Кокила. Ревати обаче е във възторг и я поощрява в лудориите й.

Когато вижда, че всички са заети, Урмила настоява пред Раши да отключат сандъка на Ревати. Те успяват да свият ключовете, но нито един от тях не става на сандъка. В крайна сметка двете връщат всичко на място, а Раши се прави на разсеяна и връща на майката на Кокила ключовете, правейки се, че ги е намерила случайно. Лудориите на Гопи стават все по-сериозни, което вбесява Кокила. Тя прекратява размяната на снахите и наказва съпругата на Ахем заради неадекватното й поведение.

Източник: Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...