loading...

събота, 31 март 2018 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Тежду нарича Арчана "Мамо", Сачин катастрофира, Пурви се сгодява


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по Diema Family.

Манав и Арчана се събират под един покрив, но Сачин е спокоен, че няма да възстановят брака си в Завинаги свързани. Вандида също остава за известно време с тях, след което се изнася.

Савита си мечтае за огромното имение, което Манав уж строи за нея в Мумбай, а Дамодар съжалява, че я е подвел. Той осъзнава, че ще трябва да й каже истината и се притеснява от това.

Сулочана получава покана да посети дома на дъщеря си, а Теджу настоява да отидат. С неохота тя отива на гости на Арчу и Манав.

Междувременно Арджун се държи грубо с Пурви, но това не му пречи да изпълни ритуал за благополучие с нейна помощ в местен храм. Ди Кей се гордее с него, а междувременно Манав си признава, че никак не му се иска да се раздели с Арчана и след шестте месеца съвместен живот.

Тя обаче е твърдо решена да спази обещанието си към Сачин и отказва да останат женени след това.

Междувременно майката на Винай — колега на Пурви се свързва с Арчана, разкривайки й, че синът й иска момичето за своя съпруга. Арчу дава съгласието си, но само ако Пурви приеме предложението. Осиновената й дъщеря се съгласява и дори моли Манав да изпълни ритуала за годежа. Той е изключително щастлив и обещава да благослови връзката й.

По време на празника Теджу за първи път нарича Арчана „мамо“, без да подозира, че това е истинската й майка. Признава си, че би искала тя наистина да й бе майка. Инцидент с колата попречва на Манав да присъства на годежа. Въпреки че Пурви е разочарована Арчу успява да я успокои и сама изпълнява ритуала за годеж.

Ден по-късно упреква Манав за предаденото обещание. Той се извинява на Пурви, а тя му прощава с думите, че е усетила любовта му дори от разстояние.

Сачин катастрофира, което разстройва Арчана, но Манав не й вярва. Синът му пък продължава да ги настройва един срещу друг и успява. Пурви с големи усилия все пак успява да ги помири, но си навлича гнева на братовчед си.

Арчана споделя с Арджун, че Пурви ще се жени, което силно го разстройва. Той осъзнава, че не е бил справедлив към нея, но когато се срещат отново я вини за проблемите във фирмата, които оставя. Подкрепяна от Винай, Пурви подава оставка, а той също напуска. След тръгването им Арджун се разкайва за грешките си и оценява за първи път качествата й.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...