loading...

неделя, 1 април 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Нихан се прави на Дефне на моминската вечер, Корай организира ергенско парти на Йомер, Дефне и Исо се скарват (02-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението, което вече е ангажирано за подготовката на тържеството. Синан и Ясемин се опитват да помирят годениците, но Дефне си тръгва обидена.

Исо укорява Дефне, че проваля щастието си за подобна дреболия. Дефне се скарва с него. Йомер моли Дефне за прошка и обещава да уреди отношенията между Тюркян и Нериман. 

Корай решава да организира незабравима ергенска вечер за Йомер. Дефне и Ясемин са разтревожени, че годениците им ще прекарат нощта в компанията на най-красивите модели в Турция. Йомер и Синан решават да не присъстват на партито. Корай моли Суде да ги убеди да уважат поканата му. Tе склоняват пред нейните увещания. 

Дефне моли бременната Нихан да облече вместо нея червената бурка за моминска вечер и отива в дискотеката, за да провери какво се случва на ергенското тържество. Корай я успокоява, че Йомер и Синан са се отказали от празненството. Дефне се завръща на моминската си вечер, но гостенките вече са забелязали, че невестата е прекалено закръглена и разкриват Нихан. 

Корай е много щастлив от появата на Йомер и Синан в дискотеката. След веселата вечер Йомер прекарва нощта в студиото на Корай и на сутринта на сватбения ден Синан не го открива в жилището му.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...