loading...

неделя, 1 април 2018 г.

Утре в "Прости ми": Бахар убива Демир, Кадер напада Джейлян (02-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и април) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Демир пребива Онур пред очите на Бахар и му поставя ултиматум - живота на Бахар в замяна на 500 000 лири.

Кадер проследява Махир и Джейлян. Двамата отиват в хотела при Нериман, а Кадер се укрива в близост до стаята. Нахлува там и напада Джейлян. В последвалата кавга реакцията на Кадер отвращава Махир и той настоява съпругата му да си тръгне.

В присъствието на Фериде и Джунейт, Пирайе обвинява Осман и Зюхре, че са укривали децата й.

Онур приема сделката на Демир и двамата отиват да изтеглят парите. Бахар успява да обезвреди пазача си, но Демир я пресреща и осуетява бягството й. Напада я и в последвалата схватка Бахар го застрелва, за да запази живота на Онур. Обажда се на баща си и докато той е на път, напуска къщата с намерение да се предаде на полицията. Онур успява да я възпре.

Фърат целува Йълдъз, но тя го отблъсква. В разговора Назире признава на Зюхре, че си спомня майката на Фериде и нейните посещения в имението. Когато Фериде започва да я разпитва, Назире скрива от нея истината и казва каквото я е помолила Зюхре.

Онур и Шахин решават да изтрият отпечатъците на Бахар от оръжието и да скрия трупа на Демир. Самата Бахар е приета в болницата, тъй като здравословното й състояние се влошава след случилото се.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...