loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Любо признава всичко на Ани, а Иван е готов да се жертва заради Снежи (03-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и април) в 57 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.

Любо (Дарин Ангелов) разкрива пред Ани (Лорина Камбурова), че е влюбен в нея от две години. Защо обаче още тогава не й е признал чувствата си? Селският полицай става първи приятел със Станислав (Петко Венелинов) и двамата взимат решение да отидат на двойна среща. Ще успеят ли момичетата да изместят Ани и Зори (Стефания Кочева) от сърцата на двамата женкари - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Близостта на Марин (Димитър Баненкин) с Ани и Снежи (Искра Донова) едновременно ядосва и натъжава Иван (Вальо Танев). Пред кръчмарката той откровено признава, че столичанинът може да й предложи повече, отколкото той. Краят ли е това на дългогодишната им връзка - от 18:00 часа, по bTV.

След като признава на Катя (Даяна Ханджиева), че дължи много пари, Васко (Антоний Аргиров) се вслушва в съвета й да се извини на Борис (Орлин Павлов), че е проиграл парите, които той му даде. Как ще реагира спортистът?

След като признава на баба Злата (Цветана Манева), че се страхува да каже на близките си за болестта, Венета (Ивана Папазова) се заема със задачата всички от селското сдружение да отбележат подобаващо идването на китайците в Бели Вит.

Междувременно Цветан (Веселин Калановски) успява да убеди Косьо (Георги Кадурин), че заради бизнес планове ще е добре да се жертва част от гората. Ще се съгласи ли с думите му Йотов и какво ще го скара с Иван - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...