loading...

вторник, 3 април 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Нериман наема племенника си Памир да се ожени за Дефне, Йомер се връща в Истанбул и иска отново да се събере с Дефне, Синан и Ясемин са се развели и тя е заминала (04-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Собственичката на галерия, в която Йомер излага картините си, го запознава с евентуален купувач, който е запленен от негово платно. Йомер подарява картината на ценителя. 

Нериман посещава племенника си Памир, който се е завърнал в Турция, след като е завършил образованието си в Лондон. Сестра й Бейтюл, с която са в обтегнати отношения, я упреква, че не е поискала да се срещнат през трите месеца, откакто са в Истанбул. Нериман я уверява, че мисли за бъдещето на Памир и му е намерила подходяща длъжност. Насаме с Памир тя му обяснява, че Хулюси е оставил цялото си състояние на Дефне и затова той трябва да се ожени за нея. Памир няма желание да изпълни мисията, възложена от леля му, но тя му припомня, че й дължи услуга - някога го е спасила от британските власти след сбиване в бар. За да постигне целта си, Нериман убеждава Седа да назначи Памир за управител на фирмата й - така той ще бъде началник на Дефне. 

Исо се запознава с наскоро преместилата се в квартала Айшегюл. 

Йомер забелязва, че непознат мъж го преследва по улиците на Рим. Това се оказва Синан, който се е развел с Ясемин и е заминал за Непал, където е прекарал цяла година. Йомер все още е обиден на приятеля си, че е премълчал за договора между Нериман и Дефне. Синан изтъква, че ако му беше казала истината, той не би се влюбил в Дефне. Йомер споделя, че съжалява за раздялата си с Дефне, но е простил на Синан, защото е уверен в добрите му намерения. Синан предлага на Йомер да се върнат в Турция и да опитат да възстановят компанията "Пасионис", която е пред банкрут. Йомер приема. 

Шюкрю посреща Йомер и Синан на летището в Истанбул. Йомер моли Шюкрю да минат покрай къщата на Дефне. 

Седа споделя с Дефне тревогите си около развода с бащата на дъщеря й Лара. Дефне се запознава с новия шеф на фирмата - Памир.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...