loading...

вторник, 3 април 2018 г.

Толгахан Сайъшман в откровено интервю: "Актьорството е моята страст"


Толгахан Сайъшман е роден на 17-и декември 1981 г. в Истанбул.

Красавецът завършва частния университет "Доуш", след което спечелва първа награда на международния конкурс за топ модели "Менхънт Интернешънъл", провел се в Южна Корея. В продължение на години Толга изучава актьорско майсторство и драма и взима уроци при известната педагожка Айля Алган.

Първото му участие в сериал е през 2004 г. в "Европейска част". Две години по-късно се снима в "Поробени сърца", а през 2008 г. играе в кинопродукцията "Страстно влюбване". Участията му в "Сбогом, Румелия", "Сезони на любовта" и "Сега и завинаги" обаче му донасят най-голяма популярност. Реализирал е общ проект и с Бергюзар Корел (Шехерезада от "1001 нощ") - "Непредвидима любов".

Нареждат Сайъшман до лошите момчета на турското кино. Актьорът признава, че има труден характер, ревнив е и държи да заявява мнението си дори по отношение на облеклото на партньорките си. Сприхавият характер на Толгахан се проявява в отношенията му с колегите. На снимачната площадка на "Сезони на любовта" преди шест години възниква спор между него и Хатидже Аслан, който прераства във физическа саморазправа.

Толга, от малък мечтаеш да станеш актьор, но започваш кариерата си като модел...
Точно така! За да не играя футбол на улицата, родителите ми често наемаха филми от видеотеката, като искаха да ме накарат да бъда кротък. Така у мен се зароди желанието да стана актьор. Когато стана време за университета, по желание на баща ми се записах да уча мениджмънт. Междувременно се пробвах и в една кастинг агенция. Снимах се в рекламен клип, а след това участвах в конкурс за модели и спечелих първото място.

Какво ти даде този конкурс?
Благодарение на него станах модел и излязох на подиума. Срещнах вече покойния Йозджан Сандъкчъоглу. Той ме окуражи да стана актьор: "Телевизията в Турция се развива много бързо. Обучавай се в актьорското майсторство и ще станеш един от първите петима в бранша". Записах се в школата по драма на Айля Алган, участвах в театралните работилници. Въпреки това, на кастингите предпочитаха популярните лица. Нещата се промениха, след като спечелих първа награда в Южна Корея. Дълго време работех в Хонконг.

Защо избра актьорската професия, при положение, че в чужбина имаше много успешна кариера като модел?
Като модел осъществих всичко, което може да се направи в тази област. Актьорството обаче беше моята страст! Сега виждам, че съм направил правилния избор.

Какво почувства, когато гледа първия си филм?
Изпитах гордост от себе си. Пожелах си да участвам в още много проекти.

Имаш ли хоби?
Спортувам, когато имам възможност.

Някога съжалявал ли си за това, че си популярен?
Не е лесно да си известен. Славата създава трудности в отношенията с околните. Преди двамата с брат ми обичахме да излизаме, сега го правим много рядко, тъй като постоянно ме наобикалят журналисти, а прекаленото внимание смущава хората около мен.

Къде влагаш парите, които печелиш?
В недвижими имоти. Опитвам се да подсигуря себе си и моето семейство. Иначе притежавам и кола и мотор.

Как си представяш бъдещето?
Пенсионер с три деца...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...