loading...

четвъртък, 5 април 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Предложение за брак, разкрити измамници и мъжко разочарование (06-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (06-и април) в 60 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.

Въпреки че Чочо (Юлиян Петров) и Борис (Орлин Павлов) задействаха план да намерят гадже на Любо (Дарин Ангелов), двамата започват да се замислят дали е редно да му се месят в живота. Те остават идеите си за любовния живот на полицая, за да осъществят важна цел на спортиста. Той отново е решил да предложи брак на Ани (Лорина Камбурова), като в организацията трябва да се включи и Любо. Ще се съгласи ли той да стане част от замисления план и какъв ще е отговорът на Ани - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Грандиозният коктейл, който се организира в Бели Вит за китайските инвеститори кипи с пълна сила. Традиционни облекла, заря, празнична вечеря са част от замисъла, който обаче отново е напът да бъде саботиран от Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев). Ще се осъществи ли планът им и кое ще провокира съмненията на Цветан (Веселин Калановски), че бизнесмените са измамници - от 18:00 часа, по bTV.

Марин (Димитър Баненкин) пък разбира, че е бил жертва на сестра си и именно тя го е натопила за горския пожар. Как ще реагира той на новината?

Желанието на Станислав (Петко Венелинов) да се сближи с баща си, ще удари на камък. Провалът ще разочарова софийския плейбой и той няма да успее да сдържи сълзите си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...