loading...

четвъртък, 5 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Чувствата на Кемал към Нихан избухват с пълна сила, Бану и Зейнеп се сбиват заради Емир, а Емир измисля план да вкара Кемал в затвора (6-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (6-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Чувствата между двамата влюбени избухват изведнъж. Кемал едва удържа страстта си, но Нихан се дърпа. Той ѝ казва, че вече всичко е приел за своя кауза в името на любовта. Предлага ѝ двамата заедно да си отмъстят за всичко. Нихан отново го моли, ако я обича, да стои далеч от него.

Асу казва на бъдещата си свекърва, че с Кемал са се разделили. Фехиме не знае как да успокои момичето. Казва на Асу, че се случват такива неща, но тя ще трябва да се бори за Кемал. Фехиме настоява Асу да отклони Кемал от греховната му любов.

Емир съобщава на баща си, че Кемал се върти около случая с Озан. Той е решил да контраатакува Кемал, като унищожи Решат. Дори е решил да изиграе нов номер на врага си и Кемал отново да влезе в затвора, този път за убийство.

Айхан е решил да подкрепи плана на Кемал, за да бъде спасен Решат.

Галип е ядосан на Айхан заради Лейля.

Нихан не може да скрие от леля си, че е била с Кемал. Лейля я кани, за да я изслуша. Нихан съобщава, че Кемал и Асу са се разделили. Лейля реагира остро, защото се притеснява за живота на Кемал. Знае, че Емир не би го пощадил. Нихан иска първо да реализира своя план и да унищожи Емир, за да се възползва от шанса да бъде с Кемал. Асу пристига във фирмата.

Тарък отива на гроба на Озан. Моли едно хлапе да полее цветя.

Асу пита Нихан дали Кемал е научил за Дениз. Нихан отговаря отрицателно. После зявява, че не си е променила условията спрямо предишната си любов. Асу също потвърждава своите чувства пред съперницата си.

Зейнеп отново звъни на Емир. Той включва телефона на високоговорител. В това време идва Асу и казва на брат си, че Кемал я е напуснал. Емир предлага да й помогне. Асу не му вярва. Предупреждава го, че ако се случи нещо на Кемал...

Кемал праща съобщение на Нихан да се видят.

Хюсеин звъни на сина си. Той не вярва на тази раздяла, но Кемал я потвърждава.

Бану заплашва Зейнеп, че ако се държи лошо с нея ще разкаже на брат ѝ за връзката ѝ с Емир. Зейнеп отговаря със заплаха да разкрие, че Емир финансира снаха ѝ. Двете се скарват. Кавгата прераства в бой. Фехиме ги разтърва, но и двете не искат да кажат истинската причина за скандала между тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...