loading...

четвъртък, 5 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Започва делото на Нур, Джахит и Назан задействат плана си, Ийт разбира, че леля му стои зад поръчката за убийство на Нур (6-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (6-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Таяр вижда как Ийт излиза от стаята на Нур. Лекарите казват на Фатих, че той е дал кръв за Нур. Той настига своя съперник. Благодари на Ийт за помощта, която му е оказал. Фатих пита Ийт дали наистина след този инцидент с Нур ще бъдат заедно. Полицаят знае, че ако Нур научи кой е дал кръв ще иска да бъдат заедно завинаги. Ийт не отговаря на въпроса дали се е отказал от Нур.

Нур идва в съзнание с името на своя любим на уста. Моли Ийт да не се отказва от любовта им.

Ийт показва на леля си вестниците с новината. Казва, че е предупредил затворничката да си мълчи. Предупреждава Айтюл, че няма да ѝ прости при следваща грешка. Иджлял става свидетел на разговора им. Отива при майка си и я разпитва, защо Ийт няма да ѝ прости.  Айтюл казва на дъщеря си, че тя е поръчала да убият Нур в затвора.

Медицинските сестри коментират, че Ийт Козан е дал кръв за нея. Нур ги чува. Те се опитват да я излъжат. Споделя с Фатих какво е чула.

Той се опитва да я разубеди. Нур е убедена, че Ийт ѝ е помогнал. Фатих продължава да я убеждава, че си самовнушава.

Двете сестри отново се скарват заради Нур. Ямур предупреждава Ярен, че ще каже на Емин. Блондинката отново започва да се заяжда със сестра си. Ямур обаче не се връзва. Казва на Ярен, че не й пука за тяхната връзка с Емин, и ги съжалява, защото ѝ е сестра.

Иджлял вдига скандал на Ийт, като го обвинява за всичко. Ийт я пита дали е знаела за поръчката на майка си. 

Джахит и Елмаз отиват да водят детето на контролен преглед. Изведнъж виждат Назан как си играе с момченцето. Елмаз побеснява. Джахит се чуди как да успокои нещата. Елмаз разбира, че Джахит е разрешил на Назан да вижда детето.

Ярен е бясна на сестра си, че е спечелила сърцето на Мерт. Иджлял е бясна на Ярен заради подмятанията. Но истинската причина за нейния гняв е постъпката на майка ѝ.

Джахит се опитва да убеди Елмаз, че е невинен. Тя го обвинява. Иска от него обяснение. Той се оправдава. Елмаз казва, че Назан ѝ е разказала как Назан е убила майка ѝ. Предупреждава Джахит, че онази жена е намислила някакъв план. И ако той не се справи ще вземе детето и повече няма да види сина си. Джахит казва на Назан, че днес ще пристъпят към действие.

Иджлял отива в хотела при Фърат.

Водят Нур в съда. Журналистите я отрупват с въпроси. Ийт стои на паркинга пред съдебната палата и наблюдава всичко. Фатих е до Нур. Казва ѝ, че Ийт няма да дойде.

Иджлял не иска да говори с Фърат за Нур. Той предполага, че ако Нур е невинна, то Ийт ще се върне при нея. Иджлял е уверена, че нищо не може да изтрие сълзите на Мерт. После му заявява, че повече няма да идва при него.

Айтюл отива в съда. Нур се държи на крака. Фаих ѝ казва, че най-вероятно Айтюл стои зад опита за убийство. Елмаз също пътува към съда...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...