loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

Утре в "Любов под наем": На сватбата Дефне признава цялата истина на Йомер и минава 1 година (03-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Корай предава пръстените на Неджми, който трябва да бъде свидетел на бракосъчетанието. Корай убеждава Неджми да се откаже да бъде свидетел, за да може той да изпълни тази роля. Неджми му отстъпва честта да връчи пръстените. 

Сервитьор изпуска поднос с лимонада върху сватбената рокля на Дефне. Йомер я успокоява, че ще купят друга рокля и Дефне облича по-скъпата рокля, от която се отказала заради високата цена. 

Суде съобщава на Ясемин решението си да се завърне в САЩ след сватбата на братовчед си и двете се сбогуват като приятелки. 

Младоженците се отправят към олтара. Въпреки решението си да признае след години на Йомер, че Нериман я е наела да го прелъсти, Дефне не може да пази повече тайната си. Дефне разкрива цялата истина пред него, докато вървят пред събралите се гости. Йомер и Дефне сключват брак, но на следващия ден го анулират. 

Една година по-късно...
Дефне работи като завеждащ логистиката във фирмата на Седа за продажба на модни стоки по интернет. 

Йомер живее в Рим и се утешава с краткотрайни авантюри, но не може да забрави Дефне - всяка червенокоса жена в италианската столица му напомня за нея. 

Нериман е открила моден бутик, управляван от Корай, който е останал без работа, след като Йомер и Синан са оставили "Пасионис" да бъде управляван от нов екип. Хулюси я предупреждава, че ще я посети, за да й съобщи важно решение - ще завещае цялото си богатство на Дефне, която приема като своя внучка. Нериман е ужасена от неочакваната новина, но се опитва да прикрие разочарованието си пред Хулюси.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!