loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

"Нощният управител" - нов сериал с Д-р Хаус тръгва в България


Премиерен американски сериал се завърта у нас!

"Нощният управител" (The Night Manager) е заглавието на новата щатска кримка, която тръгва още тази вечер (02-и април) по БНТ1! Лентата с Хю Лори, познат като Д-р Хаус, ще се върти от понеделник до сряда от 22:00 до 23:00 часа в ефира на Националната телевизия.

8-серийната британска поредица е съвременна интерпретация на романа от Джон льо Каре, продуцирана от Инк Фактори, BBC и мрежата АМС (Американска филмова класика). Локации на "Нощният управител" са Лондон, Египет, Мароко, Швейцария и основно Испания (Майорка, Балеарски острови). В главните роли ще видим още Том Хидълстън, Оливия Коулман, Том Холандър, Елизабет Дебики, Дъглас Ходж и др.

Историята:
Роупър е невъобразимо богат, с огромна власт, но е от най-големите престъпници в света. Търгува с оръжие и наркотици из целия свят. Безскрупулен и жесток човек, скрит зад благотворителна дейност, външна изисканост и законни сделки. Човешкият живот за него няма значение, а убийството е най-нормалното средство за решаване на проблем. Главният герой Пайн е нощен управител в луксозния хотел „Нефертити”. Той се запознава със Софи, която е любовница на Фреди Хамид, чието име всява ужас... Добре дошъл в семейството, където всеки може да бъде продаден и предаден...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...