loading...

понеделник, 9 април 2018 г.

Утре в "Моят живот": Мюге признава в полицията, че е убила Джемал (10-и април)

Прочетете какво ще се случи утре (10-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Зейнеп и Султан виждат как откарват ковчега с тялото на Джемал и как майка му страда. 

Ганимет разбира, че Джемал е убит заради Зейнеп. Хваща я и я влачи, за да отидат в полицията и да я предаде. Волкан съобщава за това на Султан и тя спира старицата. Двете се скарват. 

На вечеря Мюге не се стърпява и признава пред Мехмет Емир, Асъм и Арда, че е убила Джемал. Хюлия и Ефсун са стъписани, че истината е излязла. 

Мюге се отдалечава от масата и звъни в полицията. Признава, че е извършила убийство. Хюлия чува и тръгва да ѝ вземе телефона, но пада. 

Торос и колегата му получава сигнала и тръгват към имението. 

Хюлия убеждава Мюге да замине надалеч. Събира ѝ багажа и я отпраща. Всички си сбогуват с Мюге и тя заминава завинаги с помощта на Арда, Ефсун, Хюлия и Кенан. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...