loading...

понеделник, 9 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Айтюл удря Елмаз, а Елмаз ѝ се нахвърля, след това Елмаз публично обвинява Джахит в кражбата на бебето, Ярен и Ямур се сбиват заради Емин, Нур се отказва от намерението си да напусне къщата и да отиде при Фатих (10-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Всички коментират изявлението на Айтюл. Иджлял иска обяснение от майка си. Заявява пред Айтюл, че ще умре, ако Ийт и Нур се съберат. Старата обещава, че повече няма да допусне това.

Мерт се прибира от физиотерапия. Всички го обгрижват, а състоянието му се подобрява. 

Елмаз отива да търси бебето си в къщата на Ийт, но не го открива. Заплашва Айтюл. Старата ѝ удря шамар и съобщава, че е убила майка ѝ, а Елмаз ѝ се нахвърля. Ийт се прибира и всички му казват, че  брат му е откраднал бебето. 

Джахит се опитва да разбере дали няма да има последствия. Бебето плаче. Назан обаче не се грижи за детето.

Йит се заклева пред Елмаз и семейството ѝ, че ще намери детето и ще говори с Джахит. Таяр казва на Ийт, че брат му повече бял ден няма да види.

Нур е много напрегната. Решила е да напусне къщата и да започне нов живот. Когато с Фатих пристигат пред дома ѝ, тя си спомня катастрофата с Мерт. Щом Нур се прибира Елмаз я посреща със сълзи на очи. Разбирайки какво се е случило с братовчедка ѝ, Нур решава да остане в къщата.

Джахит се обажда на брат си. Ийт го упреква за постъпката му.

Фатих и Ийт се срещат. Полицаят го упреква, че наранява Нур. Ийт моли Фатих да му помогне да намери бебето. 

Ярен се обажда на Емин. Тя настоява да се видят. Иска двамата да излязат на вечеря. Нур казва на братовчед си да попита сърцето си дали иска да е с Ярен или си мечтае за друга.

Емин излиза. Ярен го чака на улицата. Двамата започват да спорят. Ярен го убеждава да излязат заедно.

Айтюл настоява с дъщеря си да водят кървава война с Нур. Двете започват да мислят пъклени планове как да унищожат Нур.

Вчерта Ийр се прибира. Влиза в градината и вижда Нур да лежи умислена на шезлонга. Тя му казва, че винаги може да идва, защото това вече е къщата на Емин. Ийт казва на Таяр какво да направи Елмаз.

Ярен води Емин в една пицария. Заведението е пълно и Ямур работи там. Двамата сядат на нейната маса. Ярен започва да злослови срещу сестра си. Ямур излива чаша с лимонада върху Емин. Двете с Ярен едва не се сбиват. Емин извежда блондинката. Ярен продължава да бълва срещу сестра си. Емин се ядосва и спира колата. Слизат двамата и започват да се карат. Той ѝ заявява, че е влюбена в омразата към сестра си. Емин я натиква в колата и я праща да си ходи сама.

Ийт съветва Елмаз да говори пред журналистите и да им разкаже истината.

Айтюл праща прислугата да чуе изявлението. Елмаз публично обвинява Джахит и Назан за кражба на бебето...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...