loading...

понеделник, 9 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан е заключена в хладилник и Кемал се опитва да я спаси, Асу прави опит за самоубийство, а Емир изпълнява пъкления си план, за да бъде арестуван Кемал (10-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Асу отива в кабинета на Кемал. Казва му, че нищо не е направила. Заявява, че Нихан се е върнала при него и че Емир може би е сторил всичко. Кемал се ядосва. Асу заявява, че той е потъпкал заръката на чичо ѝ.  Кемал я гони от кабинета. Асу му се извинява.

Полицаите спират за проверка Айхан и Лейля. Свалят ги от колата. Започват да ги претърсват. В багажника откриват пистолет. Айхан разбира, че са му направили капан. Съобщава това на Лейля. Полицаите го арестуват.

Решат пита Емир дали е тръгнал към него. После съобщава това на Кемал.

Зехир спи дълбоко, а телефонът му е в ръцете на Зехра.

Зейнеп се среща с Хакан. Майка й вижда това. Фехиме пита дъщеря си дали сериозно се срещат. Зейнеп потвърждава. Майката веднага започва да разпитва комисаря за семейството му и казва, че одобрява тази връзка. Зейнеп я моли да не казва за това на братята ѝ.

Четирима души нападат Галип.

Айхан настоява да разбере защо е арестуван. Оказва се, че пистолетът е чист и съдията го освобождава. Когато излиза, вижда, че Лейля го чака с неговата кола пред участъка...

Нихан следи Емир. Той пристига на мястото, където е Решад. Нихан го наблюдава. Влиза в помещението. Решад се среща с Емир, носейки му куфарче с пари. 

Кемал отива на мястото, където е завързан Галип. Бизнесменът го пита защо е отвлечен. Галип му казва, че това е играта на сина му и че всичко сочи, че Кемал го е отвлякъл. После похитеният съобщава, че депото е наето от Зехир.

Нихан се опитва да предупреди Кемал за капана, но се издава, бутайки едни касетки. Скрива се в едно от хладилните помещения. Решад я търси, но не я открива. После излиза и я заключва вътре. 

Кемал освобождава Галип. Бащата на Емир продължава със заплахите си. Нихан звъни на Кемал и го моли за помощ. Той тръгва, когато полицията идва. На излизане вижда Хакан да наблюдава акцията от колата си. 

Полицията продължава да следи Кемал. Нихан започва да замръзва в камерата.

Асу пише прощално писмо на любимия си и взима хапчета.

Кемал се измъква от полицаите. Стига до складовото помещение и вика на Нихан. Тя му показва къде е заключена, почуквайки по стената на хладилната камера. Кемал я моли да не заспива. В това време зад него идва човек, който насочва пистолет до главата му...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...