loading...

понеделник, 9 април 2018 г.

Утре в "Прости ми": Онур се сбогува с Бахар, Джунейт взима детето от Хасрет, Махир открива голата Джейлян в леглото си, Осман лъже Бахар, че той е убил Демир (10-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и април) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Полицаите не откриват доказателства за смъртта на Демир и освобождават Бахар. В разговор насаме Осман й признава, че не тя, а той е застрелял Демир, скрит зад гърба й.

След разговора си с Бахар, Осман нарежда на Онур да напусне Анкара, тъй като задълженията му към него приключват с освобождаването на Бахар. Онур решава да се върне към истинския си живот и истинското си име.

Хасрет открива липсата на Баръш и веднага отива в имението на Козан. Там настоява детето да й бъде върнато, но Джунейт я прогонва с думите, че детето му ще живее с него и Гюнеш. Хасрет си тръгва, но на следващия ден се връща придружена от полицай. Настоява, че Джунейт е отвлякъл Баръш.

Махир открива Джейлян гола в леглото си и напуска дома, без да я събуди. Само стечението на обстоятелствата запазват тайната им от Кадер, която се отбива в дома му минути след като Джейлян става от леглото.

Джейлян не успява да настигне Махир и се обажда на Нериман за подкрепа. Нериман заблуждава Махир, че Джейлян е била припаднала на пода в апартамента му. Джейлян споделя, че планира да замине, но той се възпротивява и тя остава в дома му.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...