loading...

понеделник, 9 април 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Йомер признава на Дефне, че съжалява за раздялата им, Памир заплашва Дефне с уволнение, Дефне разбира, че Йомер и Памир са братовчеди (10-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Синан слиза на етажа на Седа, за да обсъдят проблемите с логистиката и заявява на Дефне да докладва на Памир. Дефне е смаяна, когато узнава от Синан, че Памир е братовчед на Йомер и веднага информира Нихан. 

Памир предлага на Седа и Синан да възложат на Дефне разрешението на проблема с енергийните мощности в сградата. Йомер посещава кабинета на Дефне, но тя не отговаря на въпроса му защо се отказала от дизайна на обувки и го игнорира. 

Корай моли Памир да го назначи като фотограф в компанията на Седа. Памир приема кандидатурата му. 

Нериман иска прошка от Йомер, но той не може да забрави страданията, които е преживяла Дефне. 

Памир посещава дома на Дефне и я предупреждава, че ако не разреши конфликта между Седа и Синан, ще загуби работата си. Дефне излага плана си за координиране на логистиката и задълженията между "Пасионис" и фирмата на Седа. Двете страни приемат решението й и Дефне и натоварена да управлява процеса. 

Памир изпраща Дефне да уговори заплащането на труда си с Йомер. Той използва случая, за да признае, че съжалява за раздялата им. Дефне настоява разговорът им да остане в рамките на служебните им задължения. 

Съседката Айшегюл е наета да помага в кухнята на ресторанта на Сердар и Нихан. 

Седа упреква Синан, че е паркирал на нейното място пред сградата. Синан я обвинява, че е безогледна кариеристка, която е готова на всичко, за да се наложи. Почувствал, че е навлязъл в лични нападки, Синан се извинява за думите си. 

Неджми успокоява Нериман, че Йомер ще им прости след време.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...