loading...

вторник, 10 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фатих предлага брак на Нур, Елмаз заплашва с пистолет Назан и Джахит, настоявайки да ѝ върнат бебето, Емин целува Ямур пред Ярен (11-и април)


 Прочетете какво ще се случи утре (11-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт казва на леля си, че той е уредил пресконференцията на Елмаз. Журналистите задават въпроси за Нур и Емин, но Таяр прибира всички и спира изявленията.

Ярен се хвали на приятелките си, че върти Емин на малкия си пръст и той няма как да си тръгне.

Фатих и Нур излизат заедно. Тя споменава случката с Елмаз. Полицаят казва, че искат да говорят за нея. Нур не иска да говори за себе си, но все пак продължава да говори за болката си.

Докато Мерт е в басейна, Иджлял отново намеква за Нур и казва на Ийт, че синът му страда. Той предлага да разкажат истината на Мерт. Иджлял провокира бащата на детето си, че вярва на Фатих. Обвинява Нур, че се е възползвала от първата си любов. Ийт я прекъсва и обяснява, че е погребал Нур в затвора и е на страната на сина си. Иджлял го заплашва, че ако отново се влюби в друга, ще му отнеме сина.

Джахит и Назан гледат пресконференцията. Той е уплашени и ядосан, докато Назан упреква Елмаз, че лъже. Предлага на мъжа си да направят план Б. Трябва да напуснат страната.

Айтюл търси Фърат в хотела, но рецепционистката не го открива. Той се е регистрирал под бащиното си име. Айтюл го открива и се качва в стаята му. Докато Фърат се къпе, старата влиза. 

Ийт прибира Мерт след терапията.

Фатих също откарва Нур в дома ѝ.

Нур и Ийт се засичат пред къщите си. Тя вижда Мерт в инвалидна количка. Момчето се стресира и започва да крещи. Ийт го взима и се прибират. Иджлял се опитва да заплашва Нур, която се опитва да достигне до момчето. Иджлял казва, че злата вещица повече няма да му навреди. 

Нур плаче за Мерт. Баба Дуду също се разплаква.

Айтюл отново търси помощ от Фърат. Предлага му план, с който да помогне на Иджлял. Той е потресен и отказва.

Емин не се представя добре на снимките. Целият екип на сериала коментира случката в пицарията. Емин иска почивка и взима служебната кола. Отива в пицарията, за да говори с Ямур. Тя му хвърля тестото в лицето. Емин моли момичето да го изслуша. Докато той се обяснява на любимата си, Ярен пристига на снимачната площадка. От там ѝ казват, че Емин е отишъл да си купи пица.

Ямур му се кара. Той си признава, че се е поддал на глупавите си илюзии. Казва ѝ, че и целувката между двамата не е била истинска и целува момичето. Ярен ги вижда и вдига скандал. Ямур ѝ заявява, че няма да му прости. Ярен заявява, че все едно нищо не е видяла, но Емин я отрязва и си тръгва.

Фатих пристига в дома на Таяр. Той обяснява на госта си, че Нур е много тъжна и постоянно плаче.

Елмаз се досеща, че вещицата знае къде са онези. Когато отива в къщата, чува, че Ийт и Джахит разговарят по телефона.

Таяр алармира, че Елмаз е излязла. А Фатих открива, че тя е взела пистолета му.

Ийт и Джахит се срещат. Елмаз ги проследява. Ийт настоява да върне детето и че всичко може да е дело на Назан. Настоява брат му да върне бебето на майката. После Джахит води Ийт до дома, в който живеят с Назан.  Елмаз ги проследява до къщата. Изчаква двамата братя да се разделят. Джахит казва на Назан да тръгват. В това време Елмаз чука на вратата. Двамата с Джахит отварят и виждат Елмаз с насочен срещу тях пистолет...

Фатих е задействал колегите си да открият Елмаз. После предлага на Нур да избягат заедно от всичко. Пита я дали ще се омъжи за него...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...