loading...

вторник, 10 април 2018 г.

Гьозде Мутлуер (Ямур): "Съдбата пожела да участвам в "Сега и завинаги", но се случи от третия опит"


Гьозде Мутлуер е родена на 4-и октомври 1991-а година в Измир.

Тя се изявява като художничка и актриса.

Гьозде разказва с удоволствие как е попаднала в сериала "Сега и завинаги"...

- Как попаднахте в екипа на сериала?
- Сякаш ми беше писано да участвам в „Сега и завинаги". Преди старта на поредицата се срещнах с продуцентите, които искаха да ми възложат ролята на Ярен, сестрата на Ийт и Джахит. Аз обаче бях ангажирана в друга продукция и трябваше да откажа. След високите рейтинги на първите епизоди сценаристите замисляха появата на друг женски образ, но това така и не се осъществи. Накрая, докато с агента ми обсъждахме друг проект с компанията Gold Film, те ме поканиха за ролята на Ямур. Явно съдбата е пожелала да участвам в „Сега и завинаги", но се случи на третия опит.

- Как се подготвяхте за ролята на Ямур?
- За една седмица трябваше да изгледам 30-те епизода на сериала, които вече бяха излъчени. Кой герой какъв е, коя е бивша съпруга, коя е бивша любовница - трябваше да вникна в целия сюжет и да запомня всичко, което вече се е случило. Прекрасно е да попаднеш в такъв задружен екип, но всички се явяват толкова подготвени на снимки, че нямах време предварително да изграждам представите си за Ямур. В цялата бързина, с която се работи, всеки се придържа само към необходимите елементи, без излишни подробности. На снимачната площадка работата е много напрегната, но се чувства систематичност и ред. Жените режисьори са по-внимателни с актьорите и по-точни в указанията, а нашата продукция е доминирана от жени.

- Останалите актьори вече са се сработили, когато сте се включили. Това не беше ли проблем?
- Всички бяха изключително любезни с мен и ми помогнаха неимоверно да навляза в образа. Толгахан Сайъшман (Ийт), с когото съм работила в „Сезони на любовта", ме успокои: "Така или иначе всеки път внезапно оживяваш пред камерата." Мисля, че разбирам какво има предвид. Обичам много Шафак Пекдемир (Иджлял), с Айшегюл Гюнай (Айтюл) се разбрахме от пръв поглед. Амине Гюлше (Нур) е най-милият човек на света. С нея излизахме по женски - празнувахме и моето дипломиране в университета, и високите рейтинги.

- Харесвате ли героинята си?
- Наричат я "хулиганка", "асоциална" и „психопат", но аз обичам Ямур най-вече защото извършва неща, които никога не бих направила в реалния живот. За първи път пресъздавам характер, противоположен на собствения ми. Винаги съм изграждала образи на добри, невинни девойки. Ямур е много различна от мен - аз не съм човек, който лесно казва "не" и рязко изразява мненията си. Имам чувството, че вдъхвам живот на героиня от комиксите - Ямур е много смела и борбена. Тя е откровена, защото е преживяла много нещастия и е свикнала да бъде аутсайдер. Не мисля, че е отрицателен персонаж и това ще си проличи.

- Ще свикне ли Ямур с новия си живот?
- Тя се нуждае силно от семейство, но въпреки многото разочарования, които е преживяла в ранна възраст, е изумена от отношенията във фамилията Козан. С Айшегюл много се забавляваме на коментарите на зрителите, които искат Ямур да влезе във физическа схватка с Айтюл. Битката между двете ще продължи. Ще видим кой ще победи, но може и двете да влязат в съюз.

- Любовната история между Ямур и Емин сякаш ще се превърне в нова сюжетна линия?
- Никой не гледа сериали сам - пред телевизора в един дом се събират хора от различни възрасти и за всекиго трябва да има по нещо. В този смисъл Ямур внася свежест, която трябва да допадне на по-младежката аудитория. Надявам се това да има позитивен ефект върху рейтинга ни.

- На коя страна ще застане Ямур във войната между Нур и Иджлял?
- Аз също съм много любопитна да разбера коя страна ще избере. В нашия сериал всяка жена има своите причини, за да се държи по определен начин. Всяка има своето оправдание за постъпките си.

ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...