loading...

вторник, 10 април 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Любо провокира Станислав, Васко е под женски прицел (11-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и април) в 63 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.

Съмненията на Любо (Дарин Ангелов), че Станислав е блъснал човека на пътя се засилват и той започва по всякакъв начин да се опитва да го накара да си признае. Ще се поддаде ли обаче софиянецът на провокациите му - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно в селото пристига фотографката, по която полицаят си пада. Разбрал, че Чочо (Юлиян Петров) и Борис (Орлин Павлов) са я извикали с цел да ги уредят, отново го вбесява. Междувременно Катя (Даяна Ханджиева) най-накрая се съгласява да участва в клипа на селската група и започва с репетициите. Импровизацията й обаче не е това, което Ани (Лорина Камбурова) очаква и режисьорката се заема да я обучи на по-добра актьорска игра. Борис също се включва, а това води до неочаквани емоции. Ще им се поддат ли двамата - в 18:00 часа, по bTV.  

Марин (Димитър Баненкин) е твърдо убеден, че Венета (Ивана Папазова) продължава да му изневерява. Това го провокира да я засипва с обиди. Ще има ли ответна реакция от нейна страна?

Хип хоп дуото Рavell & Venci Venc' спазват обещанието си и пристигат в Бели Вит, за да дадат интервю за местното радио. Преди това обаче те ще се насладят на приятна женска компания, с която ще попеят народни песни. Кои са дамите - разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

1 коментар:

  1. Ставате смешни! Кой гледа тъпия ви сериал, та и епизодите коментирате? Ха ха!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...