loading...

вторник, 10 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Докато полицията преследва Кемал, той спасява Нихан и Асу, след което се скрива при Айхан и се готви да посрещне съдбата си, Нихан се опитва да помогне на Кемал да не влезе в затвора (11-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Решат е насочил пистолет към Кемал. Последният сритва нападателя си, отключва хладилника и спасява Нихан. Момичето е замръзнало. Кемал я прегръща, за да я сгрее. Започва да я разтрива. Тя се събужда в прегръдките му. Кемал вкарва Решад в хладилника и го изключва.

Хакан се кара на патрулите, че са изпуснали Кемал. Емир научава, че Кемал в последния момент си е тръгнал от капана. Веднага звъни на Нихан.

Решад се събужда в камерата. Звъни на Емир и му съобщава какво се е случило в сградата.

Нихан казва на Кемал, че всичко се е случило заради нея. Той още не е наясно защо му е заложен този капан. Тя отново настоява да стои далеч от нея, защото иска любимият й да остане жив.

Асу праща съобщение на Нихан. С Кемал го прослушват и разбират какво се е случва с нея. 

Емир търси Нихан, но тя не му отговаря. Хакан предупреждава Емир да не му дава нареждания.

Двамата влюбени откриват Асу да лежи на дивана, нагълтала хапчета. Кемал я изнася на ръце и я откарва в болницата. Нихан настоява да ги придружи. Докато пътуват, тя чете на Кемал предсмъртното писмо.

Зехир се събужда. Кемал му звъни и му казва, че са попаднали в капан и че полицията ги търси за отвличането на Галип Козджоулу.

Емир звъни на Нихан. Тя му казва, че се намира в болницата, защото Асу се е опитала да се самоубие. Той разбира, че Кемал е там и праща полиция. После казва на баща си. 

Емир се появява в болницата. Тарък го моли да си тръгнат заедно със съпругата му. Емир обвинява Кемал, че е отвлякъл баща му. Хюсеин не вярва. Кемал също отрича. Полицията пристига и завардва болницата. Кемал отново избягва. Фехиме казва на комисаря, че това е заговор. Зейнеп също го поглежда. Въпреки всичко Хакан продължава операцията. 

Емир пита жена си как така е открила Асу. Нихан му обяснява, че е получила съобщение и когато е отишла в дома на сестра му, Кемал вече е бил там. Двамата с него са откарали Асу в болницата. После задава на свой ред въпрос на Емир, защо е направил клопка на Кемал. Той нагло отговаря, че Сойдере отново ще влезе в затвора поне за 3-4 години.

Галип също се интересува за дъщеря си. Фехиме е при Асу в болницата.

Адвокатът моли Кемал да се предаде. Сойедере споменава, че комисарят работи за Емир. Адвокатът пита подзащитния си дали може да докаже това.

Нихан отива при Лейля. Вижда там майка си и бебето и моли леля си да я закара при Айхан.

Емир казва на Туфан да подготви план Б относно Кемал Иска да се направи детайлно разследване на всички сделки, които съперникът му е сключвал. После нарежда на Туфан да отиде в болницата и да занесе букет цветя на Асу. Емир обяснява, че сестра му е направила опит за самоубийство.

Нихан дава доказателството на Кемал, за да го използва срещу Хакан и Емир. Той отказва, защото има друг план.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...