loading...

вторник, 10 април 2018 г.

Уилям Леви избухна заради връзката си с Елисабет Гутиерес


Уилям Леви и Елисабет Гутиерес са заедно повече от 10 години, но не обичат да излагат личния си живот пред всички.


Уилям Леви не е готов да показва публично връзката си с мексиканската актриса Елисабет Гутиерес. Затова актьорът не се поколеба и се изправи пред критиките, които получи миналата неделя в социалните мрежи, заради "оскъдното", според някои фенове, пожелание за рождения ден на майката на децата му. 

Съобщението съдържаше само емотиконите: "🎉🍾🎊😉" и името на Елисабет, а коментарите не закъсняха. "Много сухо. Тя е майката на децата ти, твоята съпруга, а не чистачката на къщата", гласеше един от коментарите.


На протагониста на "Триумф на любовта" и "Бурята" не му се понравиха тези думи и както се случва рядко, избухна в социалните мрежи. "За теб и за всички останали шампиони, които очакват да кажа на жена ми това, което трябва да й кажа по Инстаграм, нека ти кажа, мила, че грешите. Това, което имам да й кажа, ще й го кажа лично, насаме. Това е нашият личен живот", написан ядосан Леви.

Актьорът даде ясно да се разбере, че единственото му намерение е било да сподели една снимка с последователите си, тъй като това, което трябва да каже на Елисабет, е част от тяхната интимност. "Намерението ми беше да споделя снимка с нашите почитатели. Нашият живот не е риалити шоу. Давай, шампионке, Бог да те благослови", приключи Уилям.

1 коментар:

  1. какво ни занимавате с тоя глупак той даже не е актьор

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...