loading...

понеделник, 2 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур започва да се държи странно, Фърат отива в къщата на Ийт, заключва се с Иджлял в стаята и я моли да избягат заедно (3-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (3-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Елмаз е притеснена от дразгите на Назан. Нур кани братовчедка си да се прибере при нея и да роди на спокойствие. 

Фикрет продължава да дава лекарства на Нур. 

Нур се надява, че Фикрет ще си тръгне сама. Фатих идва при момичетата. Казва на Нур, че е искал да ѝ даде време и да стои далеч от нея. Дошъл е при нея, за да говорят. На Нур нищо подобно не ѝ се прави. За нея той е истинският ѝ приятел, но сега се е променил. Казва на Фатих, че се чувства странно, но все още не е осъзнала какво чувства. За нея тяхното приятелство е било свещено. На Нур ѝ прилошава. Фатих забелязва това. Нур настоява той да ѝ предаде Иджлял. Момичето се чувства зле и отпраща Фатих.

Фикрет тайно наблюдава поведението на приятелката си и злорадства. После носи на Нур чай. Домакинята се оплаква, че има сърцебиене, но ще ѝ мине. Фикрет се прави на загрижена. Нур пие от чая и си ляга.

Фикрет продължава да се грижи за Нур, но домакинята все още спи. Гостенката казва, че се е разболяла и затова трябва да си изпие портокаловия сок. Баба Дуду влиза в стаята. Нур изпада в паника. Бабата се притеснява.

Айтюл влиза при Иджлял. Обяснява ѝ, че е разказала на Ийт за нейно добро. Дъщерята заплашва майка си. Фърат отива в дома на Ийт. Докато майка и дъщеря се карат, той влиза в стаята. Айтюл побеснява. Фърат я изхвърля навън и заключва вратата.

Подготвят Нур за снимки, но тя е доста изнервена. Вдига скандал на персонала. После се извинява на хората и ги моли да отиде на въздух. Паник атаките продължават. 

Айтюл настоява дъщеря ѝ да отвори вратата. Иджлял започва да вика на Фърат. Той я пита дали наистина иска тя да бъде затворник на майка си и на Ийт. Моли я да дойде с него в Париж. Иджлял не вярва на тази покана. Айтюл заплашва Фърат, че ще извика полиция. Той се опитва да я убеди, че нищо свързано с Ийт няма да бъде неин дом.

Ийт говори с Фатих. Казва му, че е обещал два дни, за да научат кой е изпратил съобщението. Фатих казва, че съобщението идва от спътников телефон и Радван е го изпратил. Ийт не вярва, но Фатих е категоричен. Ийт обвинява бившия полицай в некадърност.

По време на снимките за реклама манекенката се държи неадекватно. Тя не слуша фотографа и отново вдига скандал на персонала. После казва на шефа си, че иска да се прибере вкъщи. От агенцията се съмняват, че тя използва наркотици или е пияна.

Нур пътува към дома си.

Айтюл настоява да разбере какво е казал Фърат на дъщеря ѝ

Иджлял не може да вземе решение и хвърля визитната картичка на хотела, където е отседнал Фърат.

Нур лежи на тревата. Ийт я моли да поговорят. Тя се съгласява, но не се чувства добре. Ийт ѝ казва, че е говорил с Фатих. Съобщава на Нур, че Радван е изпратил съобщението. Тя се ядосва. Вдига скандал на любимия си. Ийт се засяга. Казвай, че това не е тя. Нур продължава да го обвинява, че се е успокоил, че майката на детето му не е виновна.

Нур се мие в банята. Фикрет отново ѝ приготвя мляко с лекарството. И така в продължение на дни момичето бива отравяно постепенно. Състоянието на Нур се влошава...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...