loading...

събота, 7 април 2018 г.

В следващите епизоди на "Стая 309": Трета сватба за Ляле и Онур


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Стая 309", излъчващ се всяка събота и неделя от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Стая 309", като отворите този линк - https://www.facebook.com/No309BG/

Вместо помирение в „Стая 309” ще гледаме истински цирк, естествено със съдействието на Бетюл и Ерол. Този път обаче Филиз е в обичайно състояние и няма да прости подигравката с нея!

На прощалната гала, Ляле се обяснява в любов на мъжа си. Бетюл и Ерол обаче подтикват Пънар за нова изненада. Психоложката ги поощрява да започнат живота си отначало. Куртулуш и Нюню подкрепят г-жа Пънар. Исмет признава на Сонгюл и Йълдъз, че е подвела младите, за да не се разведат. Младоженците от „Стая 309” не я пускат да си отиде.

Куртулуш настоява с Нюню да опитат от „лекарството” на баджанака, т.е. и те да рестартират връзката си. Исмет отива да живее при Шади и Бетюл. Ляле и Онур си отиват по домовете, а братовчедът и коварната му майка искат да пречат на срещите им.

Филиз научава за плановете им и как са злоупотребили с нея, докато е била под хипноза. Готова е на всичко, за да изпълни наказателната си акция. Онур, подтикнат от Пънар, отива да иска Ляле от майка й. Бетюл праща Ерол при психоложката, но Филиз проваля интригите им.

Психоложката хипнотизира майката на Ерол. Пънар прави публичен сеанс за младите Саръхан. Онур се обяснява на жена си и й предлага отново брак.

Трета сватбена церемония очаква Ляле в „Стая 309”. Празникът обаче не протича както се надяват с мъжа й.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...