loading...

сряда, 4 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Айтюл плаща, за да убият Нур в затвора, Ийт дава кръв, за да бъде спасена Нур (5-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (5-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Иджлял се оплаква на майка си, че Ийт продължава да не ѝ обръща внимание

Айтюл плаща на човек да убие Нур в затвора.

Фатих успокоява Нур, че утре всичко ще приключи и тя ще бъде освободена. Той е успял да събере доказателства за оневиняването ѝ. Нур все още се надява, че Ийт ще й повярва, че е невинна. Тя благодари на Фатих, който като полицай е успял да приключи разследването в нейна полза.

Мерт продължава физиотерапията, а Ийт е отчаян, виждайки как синът му се мъчи да ходи. Лекарите дават надежда, че момчето ще се възстанови напълно.

Джахит отива в болницата, защото Елмаз отново прави сцена, защото няма кърма. Иска от Джахит да се приберат, но той не е съгласен. Акушерките водят детето при майка му. Елмаз се успокоява.

Иджлял продължава да досажда с приказките си на Ийт. Той не може да издържи и с последни усилия се опитва да се сдържи. Иджлял го обвинява, че той е виновен за състоянието на Мерт. 

Айтюл казва на дъщеря си да не изпуска този последен шанс. Моли я да подаде ръка на Ийт и да се възползва от нещастието, за да се съберат отново.

Таяр обсъжда с Джахит какво ще се случи след като ги изпишат. Таяр настоява бащата да си поеме отговорността. Припомня му, че не е разбойник и търпението му не е бездънна яма.

Ямур отива на свиждане в болницата и много се радва на племенника си. Емин я гледа отдалеч. Опитва да се скрие, но сестрите го разпознават като известен актьор. Ямур се разплаква и си тръгва. Той я настига и я поздравява.  Тя му отговаря, че е в обедна почивка и трябва да се връща на работа. Емин си мисли, че тя иска да избяга от него. Казва му, че вече всичко е свършило и че са вече роднини. Емин се опитва да се извини на бившото си гадже, но Ярен му звъни по телефона.

Ийт води Мерт у дома. Вижда, че прислугата крие вестника. Взима го и прочита, че Нур ще има дело на следващия ден. Качва се на колата и тръгва. Преди да се хвърли в морето спира. Слиза от колата и се кани да скочи. Започва да вика с пълна сила от яд.

През нощта Нур става да пие вода. Отправя се към прозореца и гледа навън. Една от затворничките я наръгва в гърба. Момичето пада на земята.

Ийт цяла нощ стои на брега. Джахит го вика да пият кафе. Иска да си поговорят.

Айтюл също не спи. Очаква добрата новина от затвора.

Ийт отива в болницата и случайно научава от Таяр, че Нур е намушкана в затвора. Веднага пали колата и тръгва натам. Роднините на момичето го следват с такси.

Ийт влиза вътре. Научава, че трябва да даде кръв за Нур и предлага на сестрите да му вземат.  След което излиза навън и чака пред лечебницата на затвора. Влиза вътре, за да види любимата си, но лекарите вече я изкарват от операционната.  Все пак намира смелост да влезе при Нур в стаята...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...