loading...

сряда, 4 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан признава на Кемал, че Емир е неин враг, двамата се целуват, а Кемал разваля годежа си с Асу (5-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (5-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Асу отива при Емир. 

Нихан и Кемал са у Лейля. Айхан казва, че на тази трапеза винаги се говори истината.

Асу предупреждава брат си, че бебето рано или късно ще свърже двамата влюбени. Емир обяснява на сестра си, че ако Нихан и Кемал се съберат, ще убие някой от тях.

Кемал признава на Нrхан, че в затвора се е опитал да я забрави и е отказвал свижданията, но не е успял.

Айхан си тръгва и благодари на Лейля за прекрасната вечер.

Емир се обажда на Хакан и настоява да накара лодкаря да проговори, преди Кемал да го е открил.

Кемал, Нихан и бебето заспиват на едно легло у Лейля. На сутринта бебето се събужда. Кемал й пожелава "добро утро", докато Нихан все още спи.

Хакан съобщава на Емир, че е разкрит, защото Кемал му е поставил капан.

Кемал казва на Лейля, че няма да се ожени за Асу. 

Емир отива при жена си, когато Кемал вече го няма. Казва ѝ, че когато я няма до него, не може да издържа. Заплашва Нихан, че заради нея животът на много хора виси на косъм.

Кемал отива при Асу. Тя го пита какво се е случило. Той ѝ връща годежния пръстен и се извинява, че постъпва несправедливо с нея. Поема всички грехове. Казва на момичето, че се разделя с нея, защото не може да се откаже от любовта си към Нихан и няма да е честно, когато станат съпрузи между тях да няма обич. Асу му отговаря, че Емир ще го убие...

Асу е категорична, че няма да се откаже от любовта на живота си.

Нихан и Кемал отново си организират среща. 

Емир се среща с Тарък. Туфан ги наблюдава.

Кемал и Нихан пристигат на мястото на срещата. Установяват, че за съжаление Емир е променил мястото на срещите си.

Емир казва на Тарък, че Кемал е убеден, че Озан е убит.

Нихан се притеснява, че съпругът ѝ я е заподозрял и затова е постъпил по този начин. После разбира, че Кемал се е разделил с Асу. Заявява му, че вече пътищата им се разделят. Кемал я проследява. Тя се крие, но той успява да ѝ каже това, което трябва. Нихан заявява, че само така може да победи Емир, който е неин враг. Кемал я прегръща и целува...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...