loading...

неделя, 8 април 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур е оневинена, двамата с Ийт се разделят окончателно, а Джахит отвлича бебето на Елмаз (9-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и април) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Назан чака Джахит в колата. Той трябва да вземе бебето, но Дуду го пази. Елмаз е на процеса, но бабата го дава на баща му. Джахит се възползва от това, взима малкия и багажа му. Една от сестрите вижда го вижда че носи бебето. Баба Дуду се връща и не намира детето и баща му. Мисли си, че Джахит го е завел да го къпе. Джахит и Назан тръгват с колата.

Делото на Нур тече. Адвокатите доказват, че тя е невинна. Нур също заявява, че е невинна. Моли съда да я оневини, за да може да спечели сърцето на Мерт отново. Съдът оневинява Нур. Айтюл обаче не приема и крещи на Нур, обвинява я и я заплашва пред журналистите. Фатих иска ограничителна заповед за Айтюл. Ийт вижда, че леля му дава изявление пред медиите, продължавайки да напада момичето. Нур излиза. Ийт е пред съдебната зала. Тя го вижда, но той пали колата и си тръгва. Нур припада пред съда.

Дуду открива, че детето го няма. Санитарят посочва, че стаята се почиства. Сестрите казват, че вече са изписани. Елмаз и Таяр се връщат в болницата и виждат, че Дуду плаче. Елмаз научава какво е направил Джахит. Таяр също се изненадва от поведението на бъдещия си зет.

Нур е напуснала затвора, докато Фатих и Емин я чакат. Отива в любовното гнездо и там вижда Ийт самотен да стои в градината. Тя го пита дали ѝ е повярвал. Той мълчи. Нур настоява за отговор. Ийт се опитва да скрие чувствата си, но не успява. Лъже Нур, че идва тук, за да се грижи за градината. Нур го пита какъв грях имат те и Мерт. Ийт я гони от къщата. Тя се разкайва, че е причинила това на Мерт. Осъзнава, че повече нищо няма да е както преди, но иска да знае дали Ийт й е повярвал.

Фатих търси Нур, но тя не си вдига телефона. Досеща се къде е момичето и оставя Емин да се прибере с такси.

Ийт заявява, че не ѝ е повярвал. Нур усеща, че той лъже. Той ѝ казва, че отдавна я е изтрил от живота си. Нур приема раздялата, обвинявайки го, че наистина той е унищожил тяхната любов и си тръгва. От мъка Нур пада на земята и плаче. Фатих и подава ръка да стане, прегръща я, за да я успокои.

Елмаз изпада в криза и обвинява сестрите, че онази жена е откраднала бебето. Адвокатът дава делото за попечителство на Елмаз и казва пред всички, че Джахит все още е женен за Назан и че детето ще остане при тях.

Нур се опитва да приема, че вече не съществува за Ийт. Тя казва на Фатих, че Ийт също не съществува за нея.

Таяр и Емин се нахвърлят върху адвоката. Докато охраната се намеси, Елмаз си тръгва от болницата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...