loading...

неделя, 8 април 2018 г.

В следващите епизоди на "Вечно твоя": Аншуман приема наркотик и признава на Пакхи, че не иска да се разделя с нея, Рана се заканва да отведе Таня надалеч от АншуманПрочетете какво ще се случи в следващите епизоди на индийския сериал Вечно твоя", който се излъчва всеки делник от 13:00 до 14:00 часа по bTV Lady!

Таня иска да попречи на Пакхи да си партнира с Аншуман в играта на бадминтон по двойки. Заявява, че кракът вече не я боли. Пакхи и Таня се съгласяват да играят заедно и тази от тях, която победи в състезанието, да партнира на Аншуман. 

По молба на Аян Пакхи сменя сарито си със спортен екип. Аншуман е впечатлен от новата визия на съпругата си. Аян залива облеклото на Таня със сок. За да попречи на Таня да се състезава, Пакхи ѝ отстъпва спортния си екип. Аян иска да помогне на Пакхи да спечели двубоя. Подхвърля бананова обелка в полето на Таня. Надява се тя да се подхлъзне и да си нарани крака. Пакхи обаче прекратява играта, за да отстранят препятствието. Желае да играе по правилата. Пакхи загубва състезанието. 

Лаваня приема предизвикателството, отправено и от Гириш и кани Викрам в дома на брат си. Викрам се отзовава и се запознава със роднините на Лаваня. 

Таня забелязва, че Аншуман е все по-внимателен към Пакхи и е готов на всичко, за да защити честа ѝ. Таня отказва да се присъедини към гостите, за да отпразнува с тях празника Холи. Лаваня разказва на Викрам за сложните взаимоотношения между Аншуман, Пакхи и Таня. Викрам признава, че ако е на мястото на Аншуман, незабавно ще прогони Пакхи и ще сключи брак със своята избраница. Съветва Лаваня също да се разведе с Гириш. 

Таня разкрива на Лаваня съмнението, че Аншуман е влюбен в Пакхи. Притеснява се, че в крайна сметка тя ще се окаже от губещата страна. Лаваня я съветва да не се отказва от съревнованието с Пакхи, а да докаже, че е по-добрата. Лаваня споделя с Викрам, че не знае как да се раздели с Гириш. Викрам ѝ предлага помощта си. 

Аншуман се безпокои, че Таня ще организира служебното празненство по случай Холи в имението. Притеснява се, че Таня няма да успее да се справи блестящо с всичките си задължения. Забелязва, че за да го впечатли, Таня полага усилия да подражава на Пакхи. Аншуман и Пакхи успяват да изненадат Аян и да го нацапат с бои за Холи. 

Лаваня лъже Гириш, че е влюбена във Викрам. Гириш отказва да ѝ повярва. Убеден е, че ако Лаваня в действителност обича колегата си, ще му признае, че не е бременна. Лаваня хвали Таня, че е организирала впечатляващо парти. Рана не пропуска да припомни на Аншуман, че е крайно време да прогони Пакхи от дома си. Въпреки забраната на Аншуман Сукхи слага канабис в част от напитките и ястията, които са предложени на гостите. 

Лаваня, Гириш и Рана забелязват странното поведение на Аншуман. Разбират, че в храната има канабис. Таня се чувства опозорена, тъй като Аншуман танцува пред всички с Пакхи. В нетрезво състояние Викрам признава чувствата си на Лаваня. Тя не разбира, че той е искрен. Подозира, че казва това, за да разпали ревността у Гириш. За да е сигурна, че ще уязви съпруга си, Лаваня също казва на Викрам, че е влюбена в него. 

Под въздействието на Канабиса Аншуман разкрива на Пакхи, че не желае да се разделят. Когато опиянението на Аншуман преминава, Рана го упреква, че е унижил дъщеря му, позволявайки си пред всички да се държи интимно със Пакхи. Рана се заканва да отведе Таня далече от имението на Аншуман. Готов е да оттегли партньорството си от бизнес проекта на Аншуман. Лаваня го разколебава. Рана се съгласява да даде последен шанс на Аншуман.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...