loading...

неделя, 8 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал разбира, че Асу е пуснала новината, че е бременно от него, Нихан споделя истинските си чувства към Емир с любимия си (9-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан е категорична, че не иска помощ от Кемал за разследването на смъртта на Озан. Дори изобщо не иска двамата да се виждат.

Айхан отвлича Решад.

Емир не може да открие човека. Туфан го търси навсякъде, но не го намира.

Фехиме държи сметка на Нихан за раздялата на сина ѝ и Асу. Когато жената си тръгва, Емир се прибира. Нихан му казва, че Кемал и Асу вече не са заедно.

Кемал казва на Асу, че работят заедно и че си остават приятели. Тя го моли да не захвърля пръстена, защото има надежда да се оженят. Кемал е категоричен.

Лекарите са обнадеждени, че майката на Емир има шанс да се събуди. Нихан носи цветя на свекърва си. Емир кани жена си на вечеря. Тя приема. После я разпитва какво е правила през деня.

Кемал прави инсценировка, уж, че ще освободи Решат. Взима пленника. От него иска да научи всичко за убиеца на Озан.

Зейнеп се среща с Тарък. Той отново е разстроен. Момичето му казва, че двамата имат особена връзка, защото той е единственият ѝ брат. Тарък споменава, че двамата с нея имат много грехове и това ги свързва.

Родителите на Кемал искат заедно с Асу да говорят със сина си, за да може да се сдобрят. Туфан звъни на Асу, но тя си изключва телефона.

Лейля звъни на Кемал и му казва, че Асу е бременна. Изпраща му линк към статията в Интернет.

Емир показва същата статия на Нихан. Тя му казва, че не я интересува. Обвинява го, че постоянно ѝ носи новини за Кемал и на нея вече ѝ е омръзнало, защото тя отдавна не се интересува. Емир обаче я заплашва, че ще трябва да си плати цената за това, че е обикнал детето ѝ.

Кемал се свързва с журналистите и научава, че Асу е пуснала новината.

Туфан проследява Решад и заповядва на хората си да го хванат.

Кемал вдига скандал на Асу заради статията. Казва ѝ да оттегли новината, защото повече нищо няма да направи за нея. Момичето тогава вижда написаното в Интернет. Родителите на Кемал са шашнати.

Туфан съобщава на Емир, че задачата е изпълнена.

Зехра приготвя вечеря на Зехир. Носят пратка на момичето. Зехир я взема. Пощальонът снима подписа му и праща снимката на Зехра.

Ясемин е заета. Нихан отива с колата си до любимото си място. Там я чака Кемал. Той настоява да научи плана за отмъщение на неговата любима. Нихан му отговаря, че щом приключи с Емир ще вземе Дениз и ще заминат далече. Кемал обяснява, че между него и Асу не е имало нещо, от което да се появи дете. Нихан е щастлива, но му заявява, че просто е прочела новината.

Асу се обажда на брат си и го моли да отмени новината. Той ѝ обещава да опровергае статията.

Кемал не иска да поправи отчета си за дейността на фирмата. Галип му вдига скандал, обвинявайки го, че е прекалил с личната вражда.

Емир се радва, защото баща му се е справил добре с публичния скандал. Сега се готви за среща с Решат. Нихан чува разговора...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...