loading...

неделя, 8 април 2018 г.

В следващите епизоди на "Остани с мен": Ахем и Гопи преживяват драматичен момент, Урмила нарежда на Раши да заблуди Ревати, докато върне сандъка, Давал подготвя изненада за съпругата си


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Остани с мен", като отворите този линк - https://www.facebook.com/SaathNibhanaSaathiyaBG/

Раши и Урмила са твърдо решени да видят какво има в сандъка на Ревати, а това води до куп смешни ситуации.

Раши не успява да намери сапуна, в който е отпечатан ключа на Ревати и двете с майка й се опитват да упоят Ревати със сладкиш. Кокила забранява на майка си да яде сладкиша и принуждава Раши да го опита. Тя хвърля купата и прави опит да я упои с мляко. Кокила и този път саботира плана й, принуждавайки я да използва млякото за питки. Така всички в къщата са упоени, а двете с майка й отмъкват сандъка, докато останалите спят.

Планът да го отключат се проваля, когато хитрушите неочаквано го изпускат в кладенец. Междувременно Давал предупреждава полицията за липсата на леля си от дома. Раши успява в последния момент да спаси положението, като го убеждава, че майка й е на бдение в нощен храм. Лъжата обаче не държи дълго, тъй като самата тя се прибира със закъснение у дома.

Налага й се да заблуди Джигар, че е станала рано, за да изчака млекаря.

Междувременно Ахем и Гопи преживяват поредния драматичен момент. Ахем моли Кокила лично да му донесе вестника, тъй като очаква важна новина за фирмата. Тя нарежда на Гопи, но колкото и да чака момичето, пощальонът така и не идва след празника Холи, което ядосва Ахем.

В същото време Урмила се обажда на Раши с инструкции да заблуди Ревати, докато тя успее да върне сандъка. Дали младата снаха ще успее да отвлече вниманието на бабата? Какви изненади е подготвил Давал за съпругата си? Ще изобличи ли Ревати измамничките? И ще оцени ли Ахем своята прекрасна съпруга след обяснението й в любов? Предстои да видим това и още много в Остани с мен.

Източник: Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...