loading...

неделя, 8 април 2018 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана разбира цялата истина за дъщеря си, Арчана и Манав се сближават все повече, Арджун удря Пуни с колатаПрочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по Diema Family.

Арчана научава, че Теджу е нейна дъщеря. Манав също вижда момичето, но то му се обажда по телефона и успява да го заблуди.

Пурви и Арджун най-накрая осъзнават, че имат чувства един към друг, но не успяват да ги споделят. Той й предлага да се върне на работа, но тя приема само да изпълни едномесечния ангажимент от предизвестието.

Междувременно Сачин се дразни на опитите на Пурви да събере Арчана и Манав. Той се притеснява и се държи грубо, но майка му го защитава от нападките. Дармеш споделя с Ди Кей, че се надява, че двамата ще се помирят. Ови чува разговора помежду им и разказва на Теджу, че Манав живее с майка им. Тя споделя с Арчана, която се досеща, че момичето е родната й дъщеря. Колкото и да е щастлива обаче, не успява да й разкрие истината за себе си.

Пурви и Теджу получават уроци по танци от Арчана и дори изнасят представление. Дъщеря й обаче се отказва и се скрива, когато Манав се появява сред публиката. Междувременно Манджу е много щастлива, че Пуни и Пурви ще се оженят в една и съща година. Сулочана се радва за внучките си, но Арджун ревнува.

На празника Холи непознати наричат Пурви негово момиче и той е щастлив от това. Но осъзнава също, че тя няма да развали годежа си с жениха, който й е поискал ръката и това го натъжава.

Арчана и Манав продължават да се сближават, но Вандида казва на баща си, че те няма да се сдобрят, докато не научат истината за интригите на Савита. Арджун удря Пуни с колата и когато научава, че с Пурви са братовчедки, използва случая, за да види любимата си. След това предлага работа на братовчедка й във фирмата.

Манджу настоява пред дъщеря си да каже на мъжа си за плановете си, но Пуни отказва да я послуша. В същото време на годежа на Пурви, Арджун й прави много скъп подарък, с който я засрамва.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...